Řev ve sporťáku. Proč tam tak najednou vyvádí?

kacka2111
25. bře 2022

Ahoj holky. Chci se vas zeptat.
Muj rocni syn ted poslednich par vychazek tezce nedava v kocarku. Strasny rev,zachvat. Je unavenej na kost ale proste neusne. Ag dam jakou koliv polohu rve. V sede tedy nejmene. Ale stejne neusne a poplakava. Jeste pred tydnem to bylo vse bez problemu. Od chvile vo jsem mu vyndala zimni fusak tento problem . Dostal tam jarni. Vsechno ma mekke jako predtim . Zima mu neni ,teplo by taky nemelo bejt ... ja si nevim rady. Je to jen obdobi ??? Nemuzu sedet jen doma .

Ps: jen cl jsem snim prijela domu a polozila ho do postele , temer okamzite usnul . Kde je problem ? Proc mi tam tak najednou vyvadi? :(((

me_druhe_ja
25. bře 2022

A to tam řve jen v době, kdy má spát nebo i jindy? Starší syn spal krásně v korbě a jak se preslo do sporťáku, tak se to začlo zhoršovat. Aktuálně tam usne, když je úplně KO, ale spí tak 20-30min. A pak je zbytek odpoledne až do večera unavený a protivný. Mladší nespala v kočárku nikdy dobře, celkově spala blbě. Ani v korbě. Vždy tak 30-45min max, i jako miminko. Ve sporťáku pak to samý co brácha. V postýlce spí teď oba po obědě 1,5-2,5h, ale v kočárku daj max 30min a pak unavení a protivni. Některý děti prostě raději spí doma v klidu v postýlce. Nedá se svítit. Mě to teda pekelne štve v létě, protože celodenní výlety buď nejdou a nebo se celý odpoledne otravuješ s unavenýma dětma, ale neudělám nic no....už aby byli starší. 🤦 U tvýho kluka se to možná taky tak otočilo, někdy se to stane z ničeho nic. Žádnou příčinu bych nehledala

nita1984
25. bře 2022

Dcera 11 měsíců, co se začala stavět a lézt, tak kočár taky problém. Takže ji prostě venku nechávám lézt a je spokojená

pipi_puncocha
25. bře 2022

U nás je problém ten fusak. Syn (dva a čtvrt) spí krásně v kočárku i několik hodin, ale jakmile se vyndá zimní fusak, tak ani omylem a odmítá. Už od cca 6m toto pozorujeme. Celé léto tam nespí a celou zimu ano. Takže já ho pořád nechávám teď v zimním jenom v tenkém oblečení a jakmile usne, tak ho rozepnu. Nepomohlo nic.

95newmommy2020
25. bře 2022

Nebaví ho to. Tohle období je otravny. My tohle měli zhruba od 9 měsíců, ve 13 měsících už lezl i po chodníku, neměla jsem na to nervy. 😄 Na chůzi jsme si počkali až na 16 měsíc.

veroniqess
25. bře 2022

Syn 20 měsíců v kočárku nespí. Jsme venku dopoledne, po obědě spí normálně doma a pak zase venku 😊. Já jsem teda ráda, jsou děti, které spí jen v kočáru až bůhví do kdy a to bych nechtěla 😃😃

jjasmina
27. bře 2022

@kacka2111 my měli období, kdy v kočárku prostě neusnula, jen doma a postel. Jinak od roku sportak otočeny jen po směru jizdy, ne směrem ke mě, to byl řev jak..

kochichak84
28. bře 2022

A máte možnost otočit korbu k sobě aby vás viděl? Nám pomohlo to. Ale jinak dcerka v kočárku spala, přísahám, přesně půl hodiny a pak oči jak sova 🤦‍♀️ Syn spal i tři hodiny ❤ ale obecně jak je hezčí počasí a může běhat, tak dcerka musí být echt unavená aby v kočárku seděla jak penicka. Budou ji dva roky za necelý měsíc.

9radka9
28. bře 2022

@kacka2111 rozhodně jen období, buď ten fusak, zkusit vrátit, stejně se teď hodně ochladí 🙂 anebo chce objevovat, za pár týdnů to bude jako dřív, nebojte se doma určitě nebudete

kajka321
28. bře 2022

@kacka2111 bohužel vám neporadím, každé dítě je jiné. Mám tři, jedno nespalo v kočáru a ani kdybych se rozkrajela /díky bohu za hacku, jedno zase jenom kočár a nebo hacka (postel ani omylem), a jedno mám spavce, co miluje postýlku. Co bych navrhovala, zeptejte se malého co mu vadí, co potřebuje, třeba se s ním už půjde dohodnout, je mu rok, neřekne to slovy, ale kapacitu na to se nějak spolu dohodnout, by už mohl mít. A taky mu klidně řekněte, že chcete, aby šel spát, ať zavře ocicka. Když bude vrtět hlavičkou, že ne, tak se můžete začít ptát, co potřebuje. Držím palce

snailice
28. bře 2022

Holky jsem mela otocene na sebe, abychom na sebe videly. A u nas byly problem pasy, nesnasely je pres ramena. Takze se jezdilo tak, ze pasy sice byly zapnute, ale sundane z ramen (tedy jen pripoutane v pase). Polohu sedacky jsem mela do takovyho polosedu/pololehu a byly spokojene 🙂

9radka9
28. bře 2022

@kajka321 myslím si, že roční dítě bude takovou otázkou frustrované... že to neumí sdělit, ale můžu se mýlit

kajka321
29. bře 2022

@9radka9 no to může, je to hodně individuální.. 12m je fakt na hraně, ale hodně dětí již v tomto věku pěkně komunikuje (znakovani, zvuky, ukazování). Ovšem, chyba by byla spíš to nezkusit než zkusit. Člověk se obecně nemůže vyhýbat řešením, jen kvůli předpokladu, že by to nemuselo dopadnout nejlépe.

9radka9
29. bře 2022

@kajka321 jojo, určitě zkusit 🙂