Prosim, muzete poradit? Mate zkusenost? Dcerce je 10 mesicu, doted jezdila v hluboke korbicce, kde byla vzdy moc rada, krasne spinkala a kdyz byla vzhuru, tak koukala, plakala minimalne. Ted jsme presli na sportak, ve kterem hezky spinka, kdyz ma cas spani. Ale jakmile se vzbudi nebo jedeme ven mimo cas spani, place, dokonce az rve. Kdyz lezi, i kdyz je v polosede a muze koukat kolem. Myslela jsem, ze se ji to bude libit, ze vidi kolem. Ale je to horor. Jakmile vyjedeme ven, je to jedine rvouci dite siroko-daleko. Vsechny miminka v kocarcich hezky koukaj, jen nase sirena rve. Vydrzi jen na rukach, coz ale nechci delat. Jinak je to moc hodne a klidne miminko: prosim, meli jste to nekdo podobne. Je nadeje, ze si zvykne a zlepsi se to? Dekuji.
@nika110818 nase zase nechtela videt na me, kdyz sem ji otocila celem od sebe, tak prestala rvat 😅🤷🏼♀️ a pak samozrejme sedet, lezet tam nechtela, jen kdyz usnula, tak sem ji sklopila.
Náš Tom (7m.) taky ječí, když zrovna nespí (úplně naležato). Pomohla až křupka do ruky na zabavení, protože on, kdyby mohl, tak ten kočárek snad už i tlačí, bo to je nuda jen tak sedět a koukat 😀 První dny (sporťák má od 21.3.) byl nadšený, viděl SVĚT. Teď ho to nějak neba. Křupka je lepší 😀 Takže asi tak. Už jsem mu objednala podložku pod sebe a návlek na madlo, protože stačila jedna křupka a kočárek byl jak u čuňat 😀
@nika110818 u nás to bylo o zvyku, sportak otočeny bud, že viděla na mě nebo chtěla jet po smeru jízdy
Dekuji vsem za rady. @kaacaatkoo dekuji za tip, vcera ji krupky zabavili na 10 minut, to je uspech. Snad se to case zlepsi. Asi to chce jen zvyknout si. 😊
Nikdy jsem nevyjela bez nosítka v zaloze 🙂 .. Máš ji otočenou na sebe? V korbě byla zvyklá vidět maminku.