Mám měsíční miminko, krmim UM. Co se u nás dost často stává je, že se napije, a začne řvát a kroutit se. Pak se trochu vyprdi, je deset minut klid a pak zase a takhle to jde třeba až do dalšího krmení. Nebo usne za dvě, dvě a půl hodiny a za chvíli se zase vzbouzi na jídlo. Dost často má prdy teda, ale přijde mi divný že jakmile dopije, tak začne brecet. Jen výjimečně je po pití v klidu a usne, třeba v noci. Stolici má normální, občas ublinkne..... Jak to máte vy u miminek? Mám pocit že jsme jediní kdo po jídle řve ☹️
Nám malá šíleně plakala po sunaru. Pak jsme zkusili koupit sunar bez palmového oleje, a byl klid
@klokanka31 to je který Sunar?
Normální sunar, jen na krabici je napsaný "bez palmového oleje"
Jaké používáš UM? Mě tohle malý dělal také po Kendamilu obecně (všechny druhy) , teď máme HiPP a je to ok. Ale musím říct, že trpí refluxem. Malinké miminka to snášejí hůře, teď jsou mu 4 měsíce a občas si po krmení zakňourá. On tedy moc nekrká, spíše ublinkává
To je zvláštní dáváš řihnoht ? Co změnit um pokud ho po tom bolí bříško? My to tak mělo po sunaru museli jsme melnit protože byla hrozně protivná