Noční můry. Máte zkušenost?

zdenous100
13. lis 2020

Nemá někdo zkušenosti s nočními můrami u 10. měsícniho syna :(? Spinká a do toho příšerně řve a nejde uklidnit a pořád u toho spí. Pomůže jen ochlazení mokrým ručníkem. Dnes se probudil se řevem už 5x :( jsem už zoufalá. Děkuji

squezy
13. lis 2020

@zdenous100 Noční desy, občas to tak bývá. Nam pomaha je vzbudit, máme takové tlumené světlo. Vzbudime, uklidnime a pak zase zhasneme a usiname zase dal, popřípadě dame mliko.

klaruskaholubinka
13. lis 2020

My to měli taky,akorát měla malá 20 měsíců, u nás to trvalo asi 2 měsíce, malá spala, kopala mě, mlátila, utíkala z ložnice, vůbec ke mě nechtěla, nepoznávala mě a nedalo se jí vzbudit zkoušeli jsme vše, rvala klidně i 3 hodin v kuse a ráno se vzbudila úplně v pohodě jako kdyby celou noc spala. A já už byla vyřízena. Děsila jsem se pak už každého večera kdy mělo být že mám jít spát. No přeji ať vás to brzy přejde.

amazonkajanik
13. lis 2020

Syn měl a občas ještě mívá noční děsy. Pomohl nám čaj od Leros klidné sny

kachna_b
13. lis 2020

Syn mával nočné děsy, a keďže sa nedoporučovalo dieťa nasilu budiť, len som si ho vzala na ruky a čakala kým to prejde. Kupodivu pomohla kraniálka. Na tú sme šli kvôli iným problémom ale po kraniálne sa nočné děsy už nikdy neopakovali.

michaelapopelkova
19. lis 2020

@zdenous100 dejde mu pyridoxin (vitamín b6) čtvrt tablety ráno a čtvrt večer