Ahoj holky. Jdu zjistit zda někdo nemá podobnou zkušenost.
Dnes jsme měli nepříjemnou zkušenost s naši dcerkou (3,5m). Byli jsme na návštěvě u tchýně. Když jsme dorazili malá úplně v pohodě, po chvíli začala plakat a to se stupňovalo, až z toho byl neskutečný hysterak. - všechny základní potřeby měla naplněné. Nakonec jsme ji s partnerem vzali ven do kočárku, kde hned přestala a usnula. Když se probudila, dávala najevo, ze má hlad, tudíž jsme šli zase dovnitř a opět šílený brek, že se nechtěla ani k prsu přisát, fakt nic nezabiralo. Nikdy se mi s ni nestalo, že by plakala a já nevěděla proč a nedokázala ji utišit.
Ve finále jsme se proste sebrali a jeli domu, ačkoli měla hlad, v autě opět okamžitě přestala brecet a koukala na mě celou cestu domu, kde jsem ji nakrmila (konečně po více jak 4hodinach) a zase z ni bylo to vesele, žvatlajici miminko. Teď usnula, protože ji to patrně dost vyčerpalo.
Doteď to fakt nechápu, zda v bytě je nějaká energie která ji tak moc vadila? Podotykam, že po návštěvách chodíme docela dost, ke švagrovy, kamarádkám, k našim, nebo když ještě bylo teplo tak za tchýní na chatu. Nikde nebyl nikdy problém. Tchyně je skvělá, rozumíme si, mám ji rada a je mi to cele hrozne líto, ale do toho bytu s ni už asi nezvládnu znovu jít, protože něco podobného už nechci zažít.
Prosím, stalo se to někomu?
@bbarshaa může tam cítit špatnou energii z lidí a ja věřím i v to, že děti vnímají věci, které my už nemůžeme. Myšleno duše, mrtvé atd. Dokud se jim neuzavre fontanela, umí komunikovat i s tímhle světem. Neumrel tam někdo? Nebo není v rodině někdo, kdo odešel a měl špatné vztahy s rodinou?
@bbarshaa malý odmala doteď brečí v bytě u jedněch příbuzných. Když jsme chodili na procházky s kočárkem, tak brečel vždycky na dvou konkrétních místech, když jsme jimi prošli (pak jsem tam už radši moc nechodila). Proč, to jsem nikdy nezjistila, ale děti mají mnohem citlivější sluch, než dospělí, my už některé frekvence neslyšíme, tak mě napadlo, jestli třeba neslyší nějaký zvuk, který je nepříjemný, ale my dospělí už ho nevnímáme.
@klokanka31 U nás to v lidech nebude. S babičkou i dedou je vždy spokojena 🤷🏻♀️
Me se to stalo v cekarne na alergologii musela jsem tam jit na kontrolu, uz mi chybeli prasky a ptz jsem maleho kojila sel semnou.. Byla jsem objednana ale doktorcw to bylo jedno nakonec predemnou 10 lidi, on strasne rval, snazila jsem se ho utisit, dat prso nic nepomohlo, az kdyz jsem se proste sebrala a odesla z cekarny a vykaslala se na to. Asi mu tam bylo prostě neprijemne.
Mě se tohle stalo s dcerou ( měla 13 měsíců) u kamarádky. Oni se stěhovali a co ta tam převedla!!!Hrůza a děs. Musela jsem odjet domů a z návštěvy nebylo nic. A doma? Jiné dítě..Dodnes uvažuji,co to bylo .
Také věřím na větší vnímavost miminek, ale kromě toho jsme mezi cca 4. a 8. měsícem měli období, kdy se mu nikde než doma nelíbilo (i když jsme k babičkám předtím jezdili bez problému). Pak tonzsse samo přešlo.
@bbarshaa Jj stalo. Ale nebyl problém v bytě ale v lidech.