Neustálý pláč. Někdo v podobné situaci?

ms1986
18. zář 2021

Dobrý den ,
Mám 2 měsíčního syna který přes den neustale brečí . Vlastně řve . Jsme na umele výživě ale pláče nezávisle na jídle . Nakrmim ho , 10 minut je v pohodě a samy úsměv a pak začne šílene vyvadet a to trvá buď do dalšího krmeni nebo než vysílenim usne ( na 10 minut max) přes den skoro nespi . Usina na hodinu az odpoledne .
Vyzkoušela jsem všechno 3 různé umele výživy , masáže , zavinovani, Balonix, BabyCalm, probiotika, obklady, pokládáni na bříško , ukládání pravidelně ke spánku (k ničemu ) , nepomáhá ani když ho chovam , no zkusila jsem proste všechno ale malý řve vyloženě od rána do vecera . Je někdo v podobně situaci ? Díky za radu.

pipi_puncocha
18. zář 2021

Syn brečel první 3 měsíce prakticky v kuse (i v noci), nosili jsme ho s manželem po bytě ve dne v noci, měli jsme vždycky střídání co 2h a ten druhý spal, zkusili jsme fakt všechny přípravky dostupné na trhu, jedině mu ulevila na chvíli rektální rourka. Jak se začal přetáčet a plazit, tak to úplně přestalo. Já to mám jak v mlze, nejhorší období mého života, ta bezmoc, že nic nepomáhá. Držím palce.

mamikry
18. zář 2021

@ms1986 Mozna je pretazeny (?). Na prcek taky nespal a plakal. Pomohla mi perova perinka. Spal na ni jako v hnizdecku a byl spokojeny. Bez ni byl za deset minut vzhuru. S ni spal i hodinu. Nekdo chvali hacku/hojdavak. U nas zabira i nositko.

ms1986
autor
18. zář 2021

@pipi_puncocha proboha no já se nemám s kým střídat 😩 a ldyz jde na par hodin k tatinkovi tak ten tvrdí ze mu nerve (kecy) ta rektální rourka je i u nás chvilkova pomoc

nita1984
18. zář 2021

@ms1986 rozhodně navštívit fyzio. Nejlépe někoho, kdo rozumí blokádam a osteodynamice

jane46
18. zář 2021

A co Kiss syndrom?

petrasipkova1
18. zář 2021

Určitě prohlédnout fyzio, potom 3 mléka za 2 měsíce ? To je strasne moc, trvá než se střeva zahojí, jakou má stolici ? Zkusila jsi ho dat do šátku s jít ven ?

ms1986
autor
18. zář 2021

@petrasipkova1 jo fakt mám odzkouseny všechno . Je strašně neklidný

farka
18. zář 2021

Jak vypadá kakání? Neškrundá mu v bříšku? Nemohla by to být nějaká alergie na mlíko? Dcera tak prořvala 6m než část mléka nahradilo příkrmy.

freemind87
10. říj 2023

@pipi_puncocha a teď je pohodě? Nemá třeba nějaké adhd nebo tak? Nebo skutečně jen prdiky kolika

pipi_puncocha
10. říj 2023

@freemind87 za měsíc bude mít 4 roky a je úplně normální, šikovný kluk.

luciksima
10. říj 2023

No moje dcera prořvala pár měsíců ...trošku pomáhala péřová deka,rektární rourka ...nošení jak kdy ...nesnášela nosítko a kočárek musel pořád jen jezdit aby aspoň chvíli spala...hodně síly a snad to brzy přejde