Prosim je tu nekdo kdo ma ci mel nespave dite? Maly ma 5mesicu a jeste jsem se v noci nevyspala. Pokazde tak 10x vzhuru ale hladem to neni. Pomohlo vam neco? Budu rada za kazdou radu. Diky
Dítě 5.5 roku a spalo za celou dobu 5 nocí v kuse 😂 Nepomohlo lautr nic..
@kajalka no tak to mi ani nerikej
@jjasmina ja uz umele mleko zkusila. Krasne to vypil ale budil se stejne tak zase jen kojim
Mám dceru 5,5 měsíce, co se začla otáčet na břicho před 3 týdny tak chodí spát pozdě a budí se taky asi 10x, někdy i třeba po 10 minutách. Ale nemá dudlík, spíš si chce podudlat prso a ujistit se, že tam jsem s ní. Spíme spolu v posteli, takže i když toho moc nenaspím, tak zas tak unavená nejsem. 🙂 Podle mě pomůže se s tím smířit, brát to tak jak to je, mimču se přizpůsobit a prostě vydržet.
Syn bude mít rok, je to čím dál tím horší. Je vzhůru třeba 30x za noc, cucá prso, jakmile usne a odpadne, tak začne fňukat, hledat a nanovo, od porodu jsem nejdéle spala 2h když ho vezme manžel ven. Nevím, jak dlouho to ještě dokážu... Takže neporadím, jen soucitím.
Prcek 2roky a budí se pořád min. 4x - UM nemá už přes půl roku, někdy dám cucnout vody, někdy mu jen řeknu, ať spí, ale budí se stále...
Obe moje děti jsem mela nespavce. Vyzkoušela jsem vsechno, pomohl jen cas. Syn začal spát ve dvou a půl, dcera v roce a trictvrte. Do dneska nechápu, jak jsem to mohla vydrzet;) Vydržte, to je jediná rada. U syna jsem to strašně řešila, u dcery uz jsem věděla, že to nemá smysl. Přeji hodně sil.
@danecka máte můj hluboký obdiv, že jste šli do druhého dítěte.
Já jsem ho měla u sebe pořád v posteli, kolikrát se on nakojil a já jsem o tom ani nevěděla,nebo jen hodně okrajově, tak jsem se i vyspala a nepotřebovala jsem dohánět přes den.
Snazim se to vydrzet ale je to narocne. Spinka se mnou v posteli ale nepomaha to
Syn, 15m. Když se v noci kojí jen 2x nebo 3x, je to úspěch.
@modrykonik147 Malá taky občas spí se mnou, ale efekt žádný, navíc neumím u kojení spát taky, tak si třeba čtu. Na spaní potřebuju svou polohu. Dnes jsem koupila mlíčko s kaší, chci dát na noc, tak uvidím
@pipi_puncocha Nejak jsem si zvykla a když jsem otěhotněla, začal spat. Nebojte, váš bude spat taky;)
@modrykonik147 Jo,vydržet 👍dcera začala spát celou noc az ve 2 letech
@danecka máme to podobně 😉
@modrykonik147 ja uz to mam temer rok 🙈. A to buzeni je s casem spis horsi. Do pul roka to bylo jen kazde 3 hodiny (co bych za to ted dala), od 8 mesicu co zacaly malemu rust zuby se to ustalilo na buzeni kazdou 1- 2 hodiny max (nekdy se ale vzbudi i nekolikrat za sebou a porad dokola celou noc) a uz to tak zustalo.
Nezabira nic - voda, kase na noc, UM v noci, spani s nami v posteli ani jiny rezim behem dne. Budi se stale stejne a usne jen kojenim. Evidentne mu ale nic neni, pres den funguje normalne, je to veselej, celej den usmevavej kluk. Chtela jsem kojit co nejdele, ale uz jsem tak strasne vycerpana, ze druhy den zkousime odstavit nocni kojeni (denni nechavam, uvidíme jak dlouho vydrzi), uz to nezvladam. Pres den ja bohuzel neusnu, ani kdyz spim 2 hodiny denne, babicky mi maleho ohlidaji, obcas si lehnu, ale neusnu. Odstaveni treba na buzeni nebude mit vliv, ale muze pomoct manzel se zvykanim na jiny uspavani. Je to narocne 🙄
@dejvitka je to strasne. Dnes byl vzhuru snad porad takze uplne chapu. A to si nedokazu predstavit co bude az zacnou ty zuby. Jak rikas i maly je pres den vysmaty jak slunicko a pribyra az az. Jeste zkusim vyzkouset homeopatii ale pak uz nevim
@jjasmina tak jak to dopadlo s kasi? Pomohlo to?
Starší začal spávat v noci až kolem dvou let, potom co jsme se domluvili na ukončení nočního kojení.
Náš malý na tom byl v půl roce stejně. Přišlo mi, že v noci nespím vůbec a protože dcera byla také malinká, jsou od sebe rok a půl, musela jsem s tím začít něco dělat, jinak bych tu péči o oba přes den zvládala jen těžce. Kamarádka mi poradila, abych spala v pokojíčku s malou a nechala spát se synem manžela. Po dvou nocích se mrňous budil max 1-2x za noc, kdy jsem ho zašla nakrmit (byl kojený). Ne každému bude toto řešení vyhovovat, ale mě to zachránilo😊
Muze to byt cokoliv no. Kolem sesteho mesice zacinaji byt deti aktivni a zpracovavaji zazitky pres den prave v noci. A jak spi pres den?
@modrykonik147 hmmm blbě, nepila z láhve, láhev odhodila a vrhla se mi na prso😀 Mám ještě jeden kus, tak uvidíme
Nepomohlo, až čas. Úderem druhého roku, kdy jsem holky pomalu a postupně odstavila. Teď spí konečně celou noc.
U nás se to malinko zlepšilo vysazením alergenů, ale jen z kategorie nesnesitelné na špatné. Je mu pět a za celou dobu spal tři noci v celku, a to jsem zas nespala já, protože jsem kontrolovala, jaktoze spí 😁
zkus Hojdavak/hacku, chválí se třeba d Tiki Mechulka;) různý nespavci jsou v ní spokojený.
Proste se jen ubezpecuje, ze tam jste. Ze nezustal v noci sam. Je kojeny? Kde spi? Sam v postylce? V loznici?
@puhelin je plne kojeny a spi se mnou v posteli.
Syn, pet mesicu. Kojeny. Budi se co hodinu, někdy i driv, neusne, takze hodne chovám, poslední tri dny u toho musim chodit, střídám se teď trochu s manželem. Spim tak 3-4 hodiny, ale ne v kuse samozřejmě, a do toho starší. 😂🙈
Dcera spala celou noc zhruba od dvou let. Takže jeste chvíli to da. 🤷 Kdyby se jen budil, nakojil a usnul, tak si skáču. 😀
@modrykonik147 Mám to stejně, ted bude malé 9 měsícu a srazila to cca na 6-7 kojení na noc. Mám pocit, že se jen ujištuje, že tam jsem a kolikrát si chce jen podudlat prso, dudlík nemá od narození. Má to takhle cca od 4. měsíce. Ted skoro v 9 měsícich chci vyzkoušet koupit vzorek UM, ale moc šancí tomu nedávám. Ještě jsem nespala víc jak 3 hodiny. Předešlo noc jsem nespala třeba vůbec, jen co zaspala byla do 5 min vzhuru a takhle třeba až do rána.