Neklidné mimčo. Bude problém v zoubkách?

24. zář 2020

Moje malá začíná 5.měsíc, a je poslední dva dny hrozně neklidná. Nejde jí usnout, přes den téměř nespí, večer jí uspávám klidně dvě hodiny. Celý den buď pláče, nebo kvíká. Najedená, napitá i přebalená je, ale stejně je vzteklá. Myslíte že bude problém v zoubkách?

ekou
24. zář 2020

Videla bych to na zuby :D

autor
24. zář 2020

@ekou Tak to se máme na co těšit, už teď mě z toho bolí hlava 😄

ekou
24. zář 2020

Noooo ono se to bude vracet ve vlnach :D. Ja uz cekam az tomu nasemu krakenovi vylezou ty dve horni dvojky, ktere se zatim neprorezaly. Jeliloz je uz na prizabiti :D. Drzim palce

autor
24. zář 2020

@ekou Díky 😊 no já malé uvařila heřmánkový čajíček, to prý uklidňuje, a jeden jsem si pro jistotu uvařila i sobě 😄

ekou
24. zář 2020

Kdyz uz je nejhur tak mala vyfasuje calgel. Hermankovy caj by u nas asi neprosel, jelikoz vseobecne je problem s pitnym rezimem. Byt tebou tak si dam jeste neco maleho sladkeho na nervy :D

jjasmina
24. zář 2020

Naše malá měla tohle období nějak po 4. měsíce, neustále buzení, nespavost, vztekání a neklid, všichni říkali zuby, bylo jí 7 měsíců a zuby stále nikde 😀

autor
24. zář 2020

@ekou No nevím zda to je náhoda, ale po heřmánku je to lepší... A dokonce mi dneska uspávání trvalo "jen" hodinu ☺ a já jsem po heřmánku klidnější o 90% ☺

autor
24. zář 2020

@jjasmina No mně táta říká od jejího 1.měsíce že to jsou zuby, jen když pípla... 😒 ale vždy byla v pohodě,klidná, spavá... ale teď to je hrůza. Aspoň že celou noc spinká... Teda zatím, jestli se začne budit i v noci, tak to bude mazec 😕

ekou
25. zář 2020

@jjasmina zuby jsou dobri zakeraci :D...dlouho, dlouho nic a pak vylezou. Nekdy to trva, osobni zkusenost s osmickami :D