Nechce normální jídlo ani UM. Co dělat?

geonisa
15. lis 2022

Ženy poraďte , mám nechat a čekat nebo co jiného ?! Protože už mě nic nenapadá .

Dcera 16 měsíců . Nechce poradně jídlo co uvařím ani UM . Takže je hladová a podražená . Zkoušela jsem ji dávat naprosto všechno , všechno jídlo co kdy měla a chutnalo ji. Jediný co ji tak zajímá jsou krupky . Ale dávat ji jenom krupky , ne odolavám . Tak já nevím jestli mám čekat a vydržet .

Už od jejího narození jsme bojovali s kojením . Pak teda přešla na UM v 10 měsících . Tak jsem si říkala , bude to lepší . Ale je to jak na houpačce . Většinou chtěla jen um . A sem tam si něco zobla a teď ? Ani to ne .

ivalong
15. lis 2022

@geonisa Vydrzte, jistě se to zlepší, je to jen období. Nerostou ji třeba jen zoubky?
Jste skvela,neděláte nic špatně, nikdo dobrovolně hlady neumře 🙂

geonisa
autor
15. lis 2022

@ivalong děkuji ❤️ , taky si to říkám že hlady neumře . Ale kdyby si aspoň trosku něco dala bylo by ji lip . Zoubky nevím ona má jenom ty jedničky nahore a dole a dvě zadní stoličky a jinak nikde není nic vidět . Byla jsem překvapena když jsem viděla první stoličku . Myslela jsem si ,že to má nějaký postup .

fouskovi
15. lis 2022

@geonisa postup nemusí být syn měl první zub stoličku a špičak nahoře 😂 jinak to klidně může být těmi zoubky

jjasmina
16. lis 2022

@geonisa my měli zuby taky halabala. Nechce jist ani společně? Děti hodně baví třeba špagety, mala si to jedla už sama vidličkou. Solite jidlo? To chce zkoušet no. Co jogurty, palačinky, vajíčka?

geonisa
autor
16. lis 2022

@jjasmina má staršího sourozence . Takže chce jist především sama . Musím pak vždy strčit nějakou rychlou lžičku já . Aby něco snědla . Něco trosku osolím něco ne . Mléčné výrobky nedostává má alergii . Jinak vše jiné dostává .

jjasmina
16. lis 2022

@geonisa KMy měli s malou problém v 8 měs, neslane ji vubec nechutnalo, tak začala dostávat co my, klasicky osolene jidlo a začala jist opět všechno no. hodně zaleží jakou to má chut, když ji to dávate

geonisa
autor
16. lis 2022

@jjasmina no jím to taky 🙂 . Takže si myslím ze normální . Nevařím nic extra pro ni , vařím už extra pro syna protože je těžký potravinový alergik . Tolik jídel se mi už nechce pak vařit .

perexka
17. lis 2022

@geonisa to budou zuby.. Vždycky poznám, že už se ten růst zase blíží.. Noci horor, přes den řev, Taky nejí, naštěstí si Teda dá aspoň UM.. Ale v 16 mesicich se jí tam určitě prorazi další zuby.. Syn má 18, a teď mu porostou trojky a pětky a už snad bude klid.. Hold každé období je neco🙂 a zbytečně se tím nedeptejte, to přejde 🙂

chlapecektehu
19. lis 2022

@geonisa mám podobný problém, malej se před 3 dny seknul je mu 10 měsíců skoro 11 a nechce pít vůbec nic a na jídlo už taky protestuje...

kamusek
19. lis 2022

Dcera má skoro 20 měsíců a jsou dny, kdy vypije jednu flašku UM a nějaký čaj a jinak nic. Jídlu moc nedá a přitom jedla od půl roku příkrmy hezky i ovoce a zeleninu. Zuby jí začaly růst až po roce a nemá jich zatím moc, ale přesně poznám, kdy nějaký roste, to totiž nejí skoro nic. Dneska, snad to nezakriknu snědla ráno vajíčko, pak bábovku, polévku, banán a večer trochu těstovin. Což za její život bylo asi nejvíc jídla. Jindy jen zkouší, co vidí u nás. Ale nehrotim to, je to moje třetí dítě, nejstarší už bude mít 12, takže vím, že jednou jíst bude 😂😂😂