Ženy poraďte , mám nechat a čekat nebo co jiného ?! Protože už mě nic nenapadá .
Dcera 16 měsíců . Nechce poradně jídlo co uvařím ani UM . Takže je hladová a podražená . Zkoušela jsem ji dávat naprosto všechno , všechno jídlo co kdy měla a chutnalo ji. Jediný co ji tak zajímá jsou krupky . Ale dávat ji jenom krupky , ne odolavám . Tak já nevím jestli mám čekat a vydržet .
Už od jejího narození jsme bojovali s kojením . Pak teda přešla na UM v 10 měsících . Tak jsem si říkala , bude to lepší . Ale je to jak na houpačce . Většinou chtěla jen um . A sem tam si něco zobla a teď ? Ani to ne .
@ivalong děkuji ❤️ , taky si to říkám že hlady neumře . Ale kdyby si aspoň trosku něco dala bylo by ji lip . Zoubky nevím ona má jenom ty jedničky nahore a dole a dvě zadní stoličky a jinak nikde není nic vidět . Byla jsem překvapena když jsem viděla první stoličku . Myslela jsem si ,že to má nějaký postup .
@geonisa to budou zuby.. Vždycky poznám, že už se ten růst zase blíží.. Noci horor, přes den řev, Taky nejí, naštěstí si Teda dá aspoň UM.. Ale v 16 mesicich se jí tam určitě prorazi další zuby.. Syn má 18, a teď mu porostou trojky a pětky a už snad bude klid.. Hold každé období je neco🙂 a zbytečně se tím nedeptejte, to přejde 🙂
@geonisa mám podobný problém, malej se před 3 dny seknul je mu 10 měsíců skoro 11 a nechce pít vůbec nic a na jídlo už taky protestuje...
Dcera má skoro 20 měsíců a jsou dny, kdy vypije jednu flašku UM a nějaký čaj a jinak nic. Jídlu moc nedá a přitom jedla od půl roku příkrmy hezky i ovoce a zeleninu. Zuby jí začaly růst až po roce a nemá jich zatím moc, ale přesně poznám, kdy nějaký roste, to totiž nejí skoro nic. Dneska, snad to nezakriknu snědla ráno vajíčko, pak bábovku, polévku, banán a večer trochu těstovin. Což za její život bylo asi nejvíc jídla. Jindy jen zkouší, co vidí u nás. Ale nehrotim to, je to moje třetí dítě, nejstarší už bude mít 12, takže vím, že jednou jíst bude 😂😂😂
@geonisa Vydrzte, jistě se to zlepší, je to jen období. Nerostou ji třeba jen zoubky?
Jste skvela,neděláte nic špatně, nikdo dobrovolně hlady neumře 🙂