Najednou přes noc křičí a špatně se přisává. Poradíte, prosím?

andelka33
13. črc 2021

Ahoj mamky,potřebuju radu, jestli je podobná zkušenost. . Malej 11tt už 2 dny v noci nechce spát a křičí. Včera jsem ho ještě uložila do postýlky,ale za 2h byl vzhůru. Vzala jsem ho k sobě do postele. Začal plakat,tak jsem mu ještě dala prso. Chvilku cuca,pak se pustil,hledal,zase se pricucl,pustil a začal řev. Tak to šlo dokola až do půl 3 ráno. Chvíli se na mě smál,pak zase brečel. Dneska se mi ho do postýlky nepodařilo dostat vůbec,hned plakal. U prsa stejně jako včera. Dala jsem mu espumizan,už se stihl vyprdět jak blázen, každý prd obreci o to víc. Už jsem měnila 2x pokakanou kliku. Pořád křik. Melanjste některá něco podobného? Poradíme? Doktorka má do pondělí dovolenou,tak nevím co s ním☹

víc,2x jsem měnila pokakanou plinku

eliska_f
14. črc 2021

Nejedla jste něco či nepila, co si normálně nedávate? Přijde mi to jako intolerance na něco v mléce (že ho bolelo bříško, prdiky i zvýšená stolice).

luhana
14. črc 2021

@andelka33
A nemuze to byt tema horkama? Nas maly se ted budi kazdou hodinu na kojeni a rozhodl, ze vstavat se bude uz o pul ctvrte. A brisko ho trapi taky porad, espumisan davame po litrech 🤦‍♀️

sajul
14. črc 2021

Vypadá to, jak když ho bolí bříško. U mláděte je takovéhle křik po čemkoliv s bublinkami, po kávě a po pivu a po čemkoliv s mlékem. Musí to prostě přejít, jedna káva trvala naposledy dva dny. Espumisan to jeho bříško ještě zhoršoval. Pomáhá hodně nosit na tygrika, v klubíčku a nechávám vyprdet nad umyvadlem. Taky nosím v šátku. Ale samospásný není nic, nejlépe zjistit po čem to je a tomu se opravdu vyvarovat.

andelka33
autor
14. črc 2021

@luhana je to možné,ale přes den je vše v pořádku. Ještě jsem myslela,jestli se mu do toho nepřidal spurt nebo možná jsem před měsícem měla první menses, ted sice zatím nic,ale jestli třeba necítí ty hormony...nevím ☹

andelka33
autor
14. črc 2021

@sajul mleko jsem právě uplne vyřadila a kávu piju porad stejne . Je to hrozný,jak se chudacek trápí☹

andelka33
autor
14. črc 2021

@eliska_f měla jsem jednu láhev jiného pití. Možná to tím bylo. Uvidíme tedy dnes,to už by se v mléce projevit nemělo ne?

eliska_f
14. črc 2021

@andelka33 je otázka kdy jsi to měla - někdo říká 6 hodin, jiný 12. Já bych počkala Cca 24 hodin..

andelka33
autor
14. črc 2021

@eliska_f tím pádem už by se to dnes nemělo projevit. Tak uvidime