Miminko stále pláče. Čím by to mohlo být?

kristynael
23. zář 2020

Ahoj mám 3 dítko holčičku 3 měsíce je na um a už sme opravdu zoufalá.. Pořád pláče měla jsme pocit že ji vadí mlíčko tak jsme po dohodě s dr zkusili ha že by mohla mít problém s laktozou to se hned srovnalo za la spinkat byla kldna konečně se smála stolička se jí taky srovnala. Bylo to super měla sjme radost ze už nemá trápení.. Jenže teď po měsíci zase znovu.. Stolička zase zeleno šedá pláče kroutí se nedopije mlíčko a udělali se jí taková vyrážka Krupička na tvarickach já mám podezření ze ji vadí bílkovina kravského mléka.. Má někdo podobné zkušenosti.. Nebo co jiného by to mohlo být.. Děkuji

jjasmina
23. zář 2020

Konzultovat s dr, ten vám poradí nejlépe

kristynael
autor
23. zář 2020

@jjasmina to už sem dělala a samozřejmě ještě znovu půjdu ale ptám se zdá má někdo zkušenost..

nika82
23. zář 2020

aku davku mlieka jej zarabas

krupka3
24. zář 2020

Jezis stolicka ma byt stolice? Prvni pulku textu jsem nechapala o cem je rec, ta materstina je fakt nekdy ujeta... Kazdopadne intolerance laktozy je u miminek extremne vzacna, laktoza je i v materskem mlece. Naopak velmi casta je alergie na bilkovinu kravskeho mleka, ty problemy co popisujes na to sedi. Zkus um pro deti s touto alergii, je na predpis.

megi89
24. zář 2020

Dle mě to může být ABKM. Mléko se dává na předpis

marti89
24. zář 2020

Nemůže mít katar žaludku - kvůli barvě stolice? (V podstatě se dítě přecpává.) Zkusila bych nasadit probiotika - super jsou Gut pro Infant.

kristynael
autor
25. zář 2020

@krupka3 děkuji na předpis nevím od nutrilon mají normálně v lekarne
@marti89 probiotika dáváme a i jsme zvolili Hipp kde jsou obě složky... Děkuji za radu.. V pondělí jdeme k dr znovu.. Zkusila jsem to tady ač tyhle stránky nemám ráda a nikdy jsem se na nic neptal. Ale už sem opravdu zoufalá..

krupka3
25. zář 2020

@kristynael Miminka s alergii na mlecnou bilkovinu mohou mit predepsane UM od lekare. Ta plechovka stoji 500-700,-, na recept na ni doplatite jen 30kc. Staci pozadat lekare. Do 6 mesicu vam napsat musi, pak do roka by jeste mel, a ti rozumnejsi klidne pisou pak dal i do dvou let.

marti89
25. zář 2020

@kristynael Ani Hipp není úplně záruka, že bude miminku sedět. My vyzkoušeli asi 7 značek a paradoxně nejlíp mu sedlo obyčejné HAMI (u nás teda vanilkové) a k tomu zmíněná probiotika. Ono v tom mlíčku jich zase tolik není, protože část se zničí přípravou mlíka. Dětská krupička s tím souviset nemusí - může to být prvotní příznak atopického ekzému (má někde něco jinde po těle, suchá místa nebo začervenalá?), ale taky to může být podráždění, jak ublinkne a roztahá si to rukama po obličejíku, tak ty šťávičky jsou agresivní.

ditulli
25. zář 2020

Vadi ji mlicko i ten nutrilon co je v lékárně bez kravské bílkoviny tak ji stejně obsahije ale úplné minimum i nam vadilo syn mel od narození intoleranci a pomohlo az úplně dietní mleko neocate na lékařský předpis kde nam ho predepisovali na gastroenterologii kde nás naše dr poslala jedna malá pixle totis stoji 1500 kc a víc... A výdrž 3 dny u nas byl úplně stejný problém takze znovu k dr a určitě řešit v roce byl syn na testech byl negativní a po dalším roce opět takze stoho vyrostl a ted má 5 let a žádné mléčné výrobky mu nevadí jinak ja měla rvouci dítě do te doby taky a v kuse se silenyma kolikama

kristynael
autor
28. zář 2020

@ditulli moc děkuji.