Miminko se pořád budí. Pomůžete, prosím?

21. črc 2024

Ahojte, jdu si pro nějaký tip. Mám 5ti denní miminko, které spí v šátku na mě. Do teď nebyl problém po usnuti něco dělat, dokonce jsem s ním i vydávala, mám druhé dítě, které je hlučné a taky to mimcu nevadilo. Už 3 dny je ale problém 🤦‍♀️ jakmile usne,počkám ještě chvíli ( usoavam v kuchyni u digestoři a broukam písničku, jinak snad ani neusne) a odcházím a v tu chvíli se budi, začne se kroutit a usne až zase když se vrátím do kuchyně k digestoři. Včera jsem tu saskovala snad 2 hodiny. Nemůžu tak ale fungovat, musím obstarat i druhé dítě 🤦‍♀️ Mimco spí prakticky pořád, vydrží vzhůru jen chvíli a pak chce zase spát, takže už tak nedělám nic jiného než uspavam🤦‍♀️pomoc

1pomnenka
21. črc 2024

Neuspávám, nemám na to čas, položím do postýlky a až bude unavené, usne. Takto malé děti můžou plakat i bez příčiny, nemusí je k tomu bolet bříško. Vždyť nešaškuj a věnuj se i staršímu. Třeba je mu horko a až se ochladí, tak to přejde. Každé blbé období jednou přejde.

autor
21. črc 2024

@1pomnenka v postýlce pláče, přece ho nenechám plakat🤦‍♀️

1pomnenka
21. črc 2024

Neusne ani v kočárku, kolébce? Vyzkoušela jsi vše?

pavicka
21. črc 2024

5 denni miminko a 3 dny je problem? Nebo 5 tydenni?

autor
21. črc 2024

@pavicka 5ti týdenni miminko. Většinou se budi protože i hledá prso ale nemůžu s ní ležet a čekat až se vyspi u prsu. Dudlík nechce 😏

autor
21. črc 2024

@1pomnenka nee kočárek neusne, v psotylce taky ne. Možná by se časem polevila, i když by to asi oplakala, ale nemám prostor to zkoušet. Zabere to hodně času, zkoušela jsem to tak kdysi se starším

sorboni30
21. črc 2024

V těchto vedrech bych se nedivila kdyby mu vadilo i horko..jako v šátku. Bych zkoušela dávat víc do postýlky. Koupila bych mu usinacka z mušelinu, dávala si jej do podprsenky a při odložení do postýlky bych mu usinacka dala k hlavičce. Bude tě cítit.. Já tak měla dceru a mohla se věnovat starším synům

nikjean
22. črc 2024

Doporučuji se naučit kojit v šátku/nosítku - hodně ti to usnadní život.