Zdravím všechny maminky🙂Ráda bych se s vámi chtěla poradit. Mému synovi je měsíc. Máme problém se spaním. Od 7:00 do 12:00 nespí jen rve:( celý čas ho houpu v náručí v zavinovacce to je aspoň klidný. Máme El houpatko, ale to je k ničemu když není v náručí. Pak malej usne a jen na půl hoďky. Pak se toto opakuje zase od 19:00 do 23:00. V noci spinká čtyři hodiny, nakojime a usne opět na dvě hodiny. Co si mám pocit se spánkem přes den? Pořád chce být v náručí. Já ale nejsem schopná něco uvařit, najíst se nebo umýt nádobí...vyzkoušela jsem snad všechno možné aby usnul. Chápu že se mu zrovna nechce, ale nespat tolik hodin musí být pro něj také nepohodlné. Nebo je to naprosto normální? Předem vám moc děkuji za vaše zkušenosti a rady🥰
A nemá to nějakou příčinu jinde, třeba alergie na kravské mléko, kdy ho bolí bříško a nebo něco takového. U měsíčního miminka mi to přijde málo spánku. Používáš zavinku?
@romcapetrik prdiky nemá? Zkus ho vzit do kocarku,aby v kocarku spal. Ano,ty nebudes u toho myt nádobí,ale to počká🙂 Najez se, když bude u tebe v náručí,nebo ten satek nebo nositko..
Prvni rok dcery jsem spani musela nosit, satek nositko, odlozit neslo, pak jsem ji naucila na houpadlo… v noci pomohlo spolecne spani
Vyloučit možné zdravotní komplikace: prdíky, alergie, blokády....pokud je tohle vše zkontrolované a stav neměnný tak prostě vydržet. Některé děti jsou prostě takové bohužel.....
Šátek nebo nosítko. Jidlo si připravit večer když spinká aby si to mohla jist za pochodu kdyztak.