Jak ukončit uspávání houpáním 15m. dítě?

monivi2001
18. kvě 2024

Zdravím máte někdo nápad jak uspat dítě? Že začátku jsme uspavali houpáním pak jsme to úspěšně zrušili problém začal dva měsíce zpět když usínala hezky v postýlce a já ji zpívala najednou si začala stoupat a dělat kraviny uspávání trvalo hodinu i déle. Zkoušela jsem pokládat pořád dokola ale bylo to strašně na dlouho takže místo aby mi usnula 19:30 jak byla zvyklá usnula třeba až ve 21h. No a já bohužel udělala to že jsem si ji vzala a začala jsem se s ní jemně kývat v sedě na posteli takhle usne za 10 minut. Ráda bych to zrušila a naučila ji usínat v té postýlce jenže když ji tam dám tak nebrečí to ne ale prostě tam dělá kraviny nevím co s tím… A už nechci houpat… A další otázka jak uspat v noci dítě když je přetažená? Teď se taky budila pár nocí a byla 3h vzhůru kvůli zoubkum q jak už byla dlouho vzhůru tak byla přetažená a nešlo ji usnout. Zkoušela jsem uspat hlazením, zpíváním, u nás v posteli nic nezabralo dělala kraviny byla taková hyperaktivní z toho přetažení. Pomohlo jen to houpání ale bolí mě z toho už záda takže takhle dál už to nejde. A když je přetažená tak by byla schopna být vzhůru klidně 4h si myslím. Máte někdo rady jak zklidnit takhle přetažene miminko a uspat bez houpání? Děkuju za rady ????

kubesovaadelka
18. kvě 2024

Já se sem s dovolením jen připnu. Dcera 2 a čtvrt roku neusne jinak, než semnou v posteli, kde ji musím obejmout a hojdat. Za měsíc má nastoupit do dětské skupinky, kde takový nadstandard mít nebude

lentilkah
19. kvě 2024

Pohodlne se usadit na postel- oprit o bort, nohy pokrcene a vzit jen do naruce. Podlozit si ruku polstarem treba, aby to bylo pohodlne.
Nehoupat, jen drzet.
Az si zvykne usnout takhle v klidu, tak zkusit lezet jen vedle ni a pak pripadne tu postylku.

lenerka1
20. kvě 2024

Je to jen období, přejde to. Nejmladší také teď potřebuje znehybnit, aby usla, jinak vyvádí psí kusy než odpadne, ale my naštěstí máme nosítko, takže záda tolik netrpí.