Ahojky, naše mimi někde do 3 měsíců nesnášel kočárek. Takže nám ležel nehnutě v pokoji.
Byl hodně nosítkové dítě. Pak jsme koupili sporťák a dali ho do lehu a to už byl spoko, líbilo se mu v něm ale nespal.
Teď tak měsíc v něm občas i usnul.
Ale poslední dvě procházky ( má 7 měsíců) spí maximalně 30 minut ikdyž doma spí tak hoďku..
Pak je strašně protivný a než dojdem domů z procházky tak řve jak když ho na nože berou.
Podotýkám že teď poslední dva dny byly u nás kolem 3 stupňů na prochajdě a vytáhli jsme zimní fusak a do něj jsem ho dala jen v body + dupačky ( a už v tom je extra ohřátý) máme strašně horkokrevné dítko.
Doma ho vytáhnu z kočárku a jakoby se nechumelilo, leze si, klídeček.
Ale na tý prochajde cca po hodině dělá strašný scény.
Chodíme na procházky cca na 2,5 hodiny s jídlem a pitím samozřejmě, ale nic mu není dobrý 😇🤦🏼♀️
Náš nesnal kočárek do 18 měsíců,tak jsem ho jen nosila v nositku.
No jo, každé dítě je prostě jiné 🙂 A je úplně normální, že tam být nechce, není to pro něj dost zajímavý.
Dost lidem pomuze vozit mimino na brise se zvedlou striskou (u vetsich ksiry nutnost). Jestli jsou problemy,az co je ve fusaku, tak bych zkusila zrusit fusak a jen obleknout + deku, treba je mu vedro, v hluboke korbe je proste trochu mikroklima. Taky muzes zkusit dat mu do kocaru (jine) hracky.
Jinak k tomu na, co se ptas. Jedno dite vydrzelo jak jsem chtela dlouho, ale spanek si nechavalo vetsinou na doma, druhe za bdeleho stavu max 10 minut, jinak rev, muselo se jezdit jen kdyz byl unaveny, jinak to bylo strasny. Treti je neco mezi, s prestavkami na jidlo 2-3 hodiny v 7 mesicich vydrzi, ale malokdy to cele prospi. Jak je toho vic, treba ze nekam potrebuju jet, a je vyjimecne, treba 5-6 hodin za den v kocaru, tak to uz je fakt otraveny a dava najevo, ze hodla vyskocit z kocaru vlastnimi silami.
Já měla docela kočárkové děti, bavilo je to. Starší jezdila cca od 8m občas na stojáka (přikurtovaná, držela se pevné stříšky, říkala jsem, že jezdí na generála 😀). Chodila venku od 11m, ale zvládla být v kočárku klidně i celý den na výletu s malými přestávkami.
Syn cca od půl roku jezdil na břiše, zvednutý průzor, takže měl krásný výhled. I potom ho to tam většinou bavilo, prostě seděl a koukal.
Prostě nechce ležet v kočárek, je to pro něj nuda. Chce objevovat svět. Choďte častěji na kratší dobu.