Ahoj holky, jsem opravdu zoufalá. Můj skoro dvouletý syn si neustále sundava plenky. Dneska jich zničil šest naprosto čistých. Používáme pants. Začal nám curat do postýlky, pak i kadit. Pak to je všude. Už to děla i za bílého dne s tím, ze to hovno rozmaze. Musíme s nim být opravdu furt, jinak je proste nahý. Na nocniku se vycura, ale pak se pocura na podlahu asi z hexu. Já nemůžu už ani na záchod🙈 jsme z toho s chlapem fakt nešťastní. Nemá PAS, je normální vycurany divoké dítě. Měl to někdo podobně a má pro me radu? Nechci ho oblepit izolepou🤷♀️
@lenerka1 otěhotněla jsem?
Některé děti to prý vycítí, tak jako reakce může být. Syn reagoval až na narození sourozence, ale ne tedy až tak brutálně, párkrát občůral květináče, gauč a během 14 dní odeznělo.
@lenerka1 to mám fakt jen já divné decko🙈😭
Já radu nemám, ale čůrám z toho názvu diskuze 🤣🤣🤣
Držím palce ať jak to přišlo, tak to odejde 🍀
Plinu bych mu nedavala a intenzivně dávala na záchod a chvalila a vysvětlovala.
Co kšandy na tu plínu?
my oblíkáme dvojčata tak, aby si to nesundali, i když to zrovna znamená na oblečení navlíct pyžámko (overal) se zipem na záda. Aktuálně už to téměř nedělají, ale když na to přijde, tak prostě dostanou "kazajku" a maj po lumpárnách 🙂
@martiina_k to je presne ono. Jediné co nerozepne je overal na zip zezadu…jinak svlece naprosto vše…podle me to děla proste aby měl pozornost🙈
@lenerka1 Tyjo, tak to mě vůbec nenapadlo tahle souvislost, že to tak bojkotuje skrz mladšího sourozence. Mi tady starší (2.5) odmítá hlásit, že potřebuje čůrat/kadit cokoliv, klidně by běhal celý podělaný a bylo by mu to úplně jedno, přitom u babičky si prostě řekne, takže na mě všichni koukají jako na neschopnou proč má sakra ještě plenky, když to tak hezky hlásí... No ale jsem teda ráda, že ho zatím nenapadlo to rozmazávat😅
Radu uplne nemam, ale muzu te potesit, ze nejsi v hovnech sama 😂. Syn (taky 2 roky) si sice plinu nesundava (ono tu latkovku taky neni tak jednoduchy sundat - mozna tip), ale kadi 3x denne i vickrat a neustale sundavam hovna z latkovky, pak to casto musim i sprchovat. Dnes jsem na koberci slapla do hovna kocky, co ji muselo zustat u zadku a nasledne odpadnout. Normalne chodi do zachudku, ale tam to pro zmenu nezahrabava, takze kdyz me flakne smrad, musim to jit zahrabat (ano, uz pri nasati poznam, jestli se posralo dite nebo kocka). Kdyz vyjedu ven, tak klickuju kocarem mezi psima hovnama, kdyz vylezu na balkon, tak je posranej od holubu. Takze uz mam tech vsudypritomnych hoven taky plny zuby 🤣.
@katule1990 my máme látkovky a sundají je během vteřiny ☹ a může to být na patent i na sucháč, je to jedno
@martiina_k Aha 😳. Mne prijde, ze nektery svrchnaky na patent jdou fakt ztuha a pod tim ma kolikrat ctverec na snappi sponku, ale faktem je, ze jak by se dostal do svrchnich, tak k tomu zadku uz nejak hrabne 🤭.
@katule1990 K tématu přispět nemůžu, ale dík za pobavení a pevné nervy ✊🍀
@katule1990 zkuste sportku🤣🤣🤣
@lenkalubina Dekuju, ale kdybych si vsadila pokazdy, kdyz slapnu do nejakyho hovna, tak zkrachujou 😂.
Nenastala doma nějaká změna, na kterou by takto reagoval?