Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s tím, že by 11.mesicni dítě snedlo víčko z tužky na oci, nebo podobně velký předmět? Nejsem si tedy jistá, že to snedl, ale měl to v ruce a než jsem k němu došla, tak to najednou nemohu nikde najít. Je mi divné, že by tak rychle spolkl tak velký předmět, ale prohlédla jsem snad vse a víčko nikde není. MUDr. rádi, že mám tři dny počkat a hledat, až při potížích jet do nemocnice.
Nemá ho za bodynkem?v plince?nas si to hodí za bodyno a kolikrát mu to propadne až do plínky.
@janule1940 Má ho za bodyckem na zadickach🙈zbytečná panika🙈to se mi ale ulevilo🥵
@luciev3s super😅mě by to driv taky nenapadlo,ale nas prcek je na to expert,takze kdyz něco nemuzu najít,hledám za bodynkem😂
@luciev3s ty jo,ještě že tak. Syn měl silný davivy reflex a strašně dlouho jsem mixovala, i dnes ve 20.měsících mi občas něco tvrdsiho vyplivne,takže jsem měla jistotu 50:50 že jen tak něco nespolkne ...
@janule1940 děkuji za radu, můj mozek v panice přestal racionálně uvazovat😁
Dala bych na doktorku, nebo bych si zavolala ještě na dětské do nemocnice ohledně rady.