Dítě snědlo víčko tužky na oči

luciev3s
16. únor 2021

Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost s tím, že by 11.mesicni dítě snedlo víčko z tužky na oci, nebo podobně velký předmět? Nejsem si tedy jistá, že to snedl, ale měl to v ruce a než jsem k němu došla, tak to najednou nemohu nikde najít. Je mi divné, že by tak rychle spolkl tak velký předmět, ale prohlédla jsem snad vse a víčko nikde není. MUDr. rádi, že mám tři dny počkat a hledat, až při potížích jet do nemocnice.

alilali
16. únor 2021

Dala bych na doktorku, nebo bych si zavolala ještě na dětské do nemocnice ohledně rady.

janule1940
16. únor 2021

Nemá ho za bodynkem?v plince?nas si to hodí za bodyno a kolikrát mu to propadne až do plínky.

luciev3s
autor
16. únor 2021

@janule1940 Má ho za bodyckem na zadickach🙈zbytečná panika🙈to se mi ale ulevilo🥵

janule1940
16. únor 2021

@luciev3s super😅mě by to driv taky nenapadlo,ale nas prcek je na to expert,takze kdyz něco nemuzu najít,hledám za bodynkem😂

amazonkajanik
16. únor 2021

@luciev3s ty jo,ještě že tak. Syn měl silný davivy reflex a strašně dlouho jsem mixovala, i dnes ve 20.měsících mi občas něco tvrdsiho vyplivne,takže jsem měla jistotu 50:50 že jen tak něco nespolkne ...

luciev3s
autor
16. únor 2021

@janule1940 děkuji za radu, můj mozek v panice přestal racionálně uvazovat😁