Holky celý den a celou noc ujecene a umrcene a nespave dítě ...Co prosím poradíte doporucite ..dekuji
Pevný denní režim,co nejdříve...
Snažím že o pevný režim ale zbytečné .tohle malý nedělal až teď začal má 10mesicu...u prvního syna tohle právě neznám..
@pavelfilip2511 Taky bych radila ten řád a vydržet, jestli nekojíš, tak i víno, i po kojení se sklenka červeného snese ;) Měla jsem s dětmi období, kdy jsem si škrtala dny v kalendáři, je to děsný, ale přejde to...
Vydržet...
Lexaurin?
@pavelfilip2511 Neni to z toho vedra? Davala bych pres den vlaznou sprchu... Nebo zoubky?
Já myslím že určitě zoubky...ale je to sním hrozne...
Jak dlouho to může trvat
@pavelfilip2511 u nas takhle taky zuby. Dobry na zubech je, ze nakonec vyrostou. Od dnesni noci mam konecne zas samostatny vesely dite, co v noci skoro spi. pred tim mesic protivny a nespavy kvuli spodnim petkam, uf. Starsi svoje zuby vubec neprozival,mladsi mi to vynahrazuje. U nas trochu funguje nenarocny program pro dite i matku - prochazka, pisnicky, koupani... a mezi tim prezit.
@pavelfilip2511 jak dlouho to muze trvat? To je tak individualni co dite, co kazdy zub je to jinak. U nas nejhorsi je,kdyz roste vic na raz. Naposled 14 dni na jednu stolicku, 14 na druhou. Ale mam fakt dite, co proziva vsechno dlooooouho a intenzivne.
@pavelfilip2511 Asi zuby,ne???Vydržet,bude líp a nepomůže nic,jen se modlit,ať brzo vyrostou...nechci tě vůbec strašit,to ne...ale u nás rok a půl trvající peklo...poslední stolička lezla 2 měsíce a růst ještě další zub,skočím v blázinci
Pevný režim, přes den hodně zážitků a podnětu aby odpadl, no ano nejzásadnější- spokojena maminka z které bude čerpat energii
@pavelfilip2511 zkuste viburcol cipky jestli i ty zoubky k tomu 🙂
Znám to, prostřední syn byl malé urvané sataňe 😁😏 pevné nervy a vydržet, přejde to. U nás nezabiralo vůbec nic ale za to teď je to nejhodnějsi dítě z těch mých tři. Vůbec nebyl na mazleni. Jen stále ječel a nepotřeboval spát. Ve dvou letech se to zlomilo. Teď mu jsou 4, je to mazel, zlaté hodné dítě. Vybral si to jako miminko no ….
Zkusila bych cipky viburcol, u nas celkem na zoubky zabiraly 🙏
@pavelfilip2511 až vyrostou zuby tak si oddychnete. My máme takovéhle satany dna,či zub tak rev a nespani,je fakt že nerostli po jednom,po dvou i po třech a zvlášť v takovýchto vedrech,to šli oba dva do pliny a spálí jen v ní-pres den.jinak zuby mazat a dát Nurofen nebo Paralen. Sama vím,že když mě bolí zuby tak lezu pomalu po zdi...
@pavelfilip2511 Šátek. Jak je staré? U nás to přešlo po třech měsících, byla hodně uječená, naštěstí spala. A režim krom večerního ještě tak maličké nemají.
@pavelfilip2511
rohypnol