Zdravím děvčata, jdu s vámi spíš jen tak pokecat jestli to máte stejně 😊 mám 15m holku a je s ní peklo (nu, dá se vydržet) 😂. Moc toho nenaspi, nejí, a vlastně polovinu dne jenom prorve a proknuci. V pohodě no, děti.... Ale co mě dokáže fakt **** je to, že jakmile ji má někdo na hlídání, tak chrápe jak dudek a celej den je jak milous 😂 máte to taky tak? Jak je semnou sama, tak prostě katastrofa a je to o nervy, nehledě na to že se umí vážně parádně vztekat 😂😶🌫️
@luna03 říká se, že děti zlobí rodiče nejvíc proto, že v nich mají největší jistotu. U cizích si nedovolí tolik projevit emoce. U matky ano, proto se také stává, že když hlídá babička a pak se dítě vrátí domů je to masakr zlobeni. Prostě se to v nich nakumuluje a musí to ven, doma u mámy je v bezpečí na projevení svých emocí. Jinak ano mám dva kluky, mladšímu je 14 měsíců a je to maso, hlavně když se začnou prát o nějakou hračku, 🙈 ale potom se zase tulí a pusinkuji a to je úplně nejvíc, to úplně taju 😁 jinak mladší se také budí několikrát za noc, kňourá, pořád se chce nosit, žárlí na sebe s bráchou atd. 😄 Takže naprosto normální 😉