Ahojte
Mam 9mesicni holcicku uz od miminka je zvykla u me usinat tim ze ji uspim ale par dni ted , proste bud breci nez usne nebo neusme vubec - a jelikoz jsem od mala nervak tak jsem samozrejme pak vztekla a hnusna na ni (tim ze kricim taky) 😞pak me to mrzi ale i tak si prijdu ze me prestala mit rada a nechce u me byt 🥺
- vecer jsem ji uspavala hodinu , protoze furt rvala jak jsem se o to pokusila 😞🥺
Prosim ze me porad rada ? I kdyz mi nekdy ujedou nervy ja se vazne snazim ale kolikrat se neudrzim
Chtela jsem aby mimi me melo nejradeji , a chtela byt furt u me , citila se u me dobre v bezpeci jenze ted mi to tak neprijde ze by se tak citila 😢
Zkousela jsem i aby usnula sama jenze to dela akorat tak kraviny a neusne 😞 v kocarku s tim problem nema usnout jenze je -14 stupnu a me se po ranu v takovem mrazu ani ven nechce kdyz je takhle aby usnula
Kdyz bych ji nechala vzhuru cely den tak je protivna uknourana a unavena ( i po 2 hodinach je takova )
Jen se bojim ze me prestala mit rada a proto nechce usnout u me
@nnikola24 Moje malá začíná 9.měsíc, a taky má upištěnější období. Aspoň u nás to je kvůli zubům. A taky když jsem nervózní tak to zaručeně pozná a kvíká 🙂 a tobě nechce usnout jen v noci nebo i přes den?
@nnikola24 hele,syn ze začátku,když byl kojený,tak u mě spal. Ve 3.měsících i ta trocha mléka došla a najednou zlom a spát jen v kočárku,nebo ve své postýlce. Mě to bylo děsně líto! Uspávání někdy boj, ale bylo třeba. Pak mu padl 16 měsíc a má večery i noci,kdy chce spát u nás a my jsme s chlapem šťastný jak blechy 😉
Neblázni, jsi pro ni všechno. Takové miminko ani neumí přestat mít rádo maminku. Trápí ji něco jiného. U takhle malých dětí je velmi časté, že se mění zvyky. Já mám teď 15 měsíční a třeba způsob uspávání se nám změnil už asi počtvrté. Většinou se to změní u nás tak po 3 měsících 😄 spíš bych tipla, že jí třeba rostou zuby. Zkoušela jsi nosítko/ šátek? To je aktuálně můj zachránce.
V prvé řadě je potřeba, aby ses uklidnila a snažila se nepřenášet svou nervozitu na dítě. Je neuvěřitelné, jak dítě naším rozpoložením ovlivňujeme. Vím, že to není jednoduché, bude to chtít čas a vůli. Bohužel se z nerváka nestane kliďas za jeden den. Vím o čem mluvím, ale když na tom bude člověk pracovat, tak se to dá postupně zlepšit. Časem už si na to budeš myslet a než něco řekneš, tak si to nedřív rozmyslíš. Super je, že si to uvědomuješ. To je základ pro to na tom začít pracovat.
Nerostou jí zoubky?