6týdenní miminko pláče a chce být jen v hojdavaku. Jak to měly vaše děti?

21. lis 2022

Zdravím,

Už si nevím rady, když se malý probudí, chci si s nim alespoň chvíli hrát. Dám ho pod hrazdicku koukame na knížky, mám ho na rukách a povídám si s nim atd, ale většinou u toho pláče a je nespokojený dokud ho nedám zpátky do hojdavaku tak třeba leží a kouká za chvíli, na chvíli usne pak se probere a zase mrčí a když ho zase vezmu na ruce například tak zase křičí dokud ho nepoložím zpátky. Přijde mi blbé ho cele dopoledne nechat v hojdavaku, protože vyndat ho bez křiku jde pouze až odpoledne a k večeru a to už se směje a chce s námi být. Do té doby je to horor. Přijde mi divné i to, že má neustálou potřebu spát v podstatě cele dopoledne na stridacku s tím, že je protivny.

Jak to měly v tom věku vase deti?
Díky

marcicek84
21. lis 2022

6 ti tydenni dite skoro cely cas prospi,tak ho nech,ono se to bude menit a v pul roce to zas bude jine....

kacaba85
21. lis 2022

Řekla bych zcela normální v jeho věku. Nech ho spát. V 6 týdnech je ještě na nějaké hraní brzy.

gbp
21. lis 2022

bud rada, ze spi v hojdavaku. ja musim malou stale nosit 🤷🏼‍♀️ a to ma 2,5 mesice. naji se, vydrzi vzhuru chvilecku, hrazdicka ani knizky ji zatim netankujou, akorat kdyz necim sterchame. a chce zas spat. a porad dokola. ale ja mam uz druhy, tak nic neocekavam 😅🤭🙈

autor
21. lis 2022

Děkuji za reakce. Syn je prave taky moje druhé dítko, ale dcera byla pravý opak byla zvidava, chtěla se poradn mazlit a objevovat 😄. Malej je takový morous🤣

konidana
21. lis 2022

hmm měla jsem podobně spavého druhého. Bylo to fajn, ale měla jsem trochu taky výčitky. Nicméně ty jsem vždy rychle zahnala, protože jsem se aspoň mohla věnovat první dvouleté dračici. Syn mi do 3 měsíců defakto jen spal a kojila jsem a přebalovala. Jen jemu jsem se věnovala (povídání, mazlení, hraní s rukama, nohama...) denně cca půl hodiny někdy kolem 22.h večer, když první konečně usnula😅

sorboni30
21. lis 2022

Vzdyt to je miminko.. nemůžeš od nej cekat aktivitu..vetsinu spinka. Moje dcera prospala do pul roka cele dny i noci. Az ted kolem 9 mesicich vydrzi dopoledne byt vzhuru kolem 2-3 hodin a vecer. Jinak spi dal.. Kazde mimi je jine

jjasmina
21. lis 2022

Bud rada, moje dítě moc nespalo, máš štěstí ☺

kubesovaadelka
25. lis 2022

Nemůže mít dopoledne třeba koliku? Ne vždy je kolika večer a treba mu ten pohyb dělá dobře na bříško. Malá měla první 3 měsíce koliky a jediné co bylo že ji zas pomáhalo nosit na tygrika. 6 týdnů je ještě moc málo, ať spinká, když chce, spánek posiluje 😊.

markves83
25. lis 2022

Buď ráda že tolik spí u nás chtěla být skoro pořád na prsu kdykoli nebyla rvala a rozhodně tolik nespala hodně spala jen do 3 týdnů

markves83
25. lis 2022

@sorboni30 Hm tak moje v 5 měsících je celé dopoledne vzhůru ale je fakt že nevstava v 7 Usne nejdříve ve 13h ráda bych to aspoň trochu posunula ale nevím zda se mi to povede