10měsíční neumí pít z hrnečku. Jak to naučit?

jenny12345
26. čer 2024

Ahoj,prosím o rady.
Male je 10 měsíců a neumí pít z pítka. Vyzkoušeli jsme všemožné láhve s pítky i s brčkem. Se vším mlátí nebo se začne vztekat. Začínají být parné dny a tak mě to dost znervózňuje. Jak to prosím naučit? Doktorka poradila jen nabízet. 🤕 Děkuji

ukki
26. čer 2024

@jenny12345 za mě 10ti měsíční nemusí umět pít z hrnečku,taky bych řekla nabízet a časem k tomu dospěje

klokanka31
26. čer 2024

@jenny12345 Naše taky neuměla 😊 V tomhle věku to je úplně normální

martinka_33
26. čer 2024

Nase slecna to taky prvni léto neumela, az po roce se to naucila. Jestli kojis tak hodne pij ty a nabizej casto mléko, ono se i to mleko v parnych dnech uzpusobí, zřídne a mimino neuschne. Nabizet k tomu vodj neni od veci treba se chytne ale jestli ne (jako ta nase), tak dukaz je dost čůrání.

jenny12345
autor
26. čer 2024

@martinka_33 Bohužel nekojim. Jedinou tekutinu do ní dostanu když jde spát. To vypije + - 150ml čaje:/
Spí už jen odpoledne. A na večer má mlíčko.

exbordelar
26. čer 2024

Tak ji davej pit z lahve co ma na mliko - z toho pit umi. Casem bude chtit napodobovat vsechno, co delate a zkouset nove veci. To prijde.
Mela bych jednu lahev se savickou na caj a jednu tu stejnou na mliko.

sorboni30
26. čer 2024

@jenny12345 10 měsíců? Vždyť je malá.. prostě ať pije z lahvičky na mléko. Jedna lahvička na mléko, jedna na čajík nebo vodu. My to tak měli.. 10 měsíců je fakt drobeček. Doktorka to neví?! 🤦

jenny12345
autor
26. čer 2024

@exbordelar Moc děkuji 🍀

jenny12345
autor
26. čer 2024

@sorboni30 Děkuji,jsem klidnější 🤗🍀

martinka_33
26. čer 2024

@jenny12345 tak kdyz umi z lahvicky tak muze pít z ní ne? Ja mela problem, ze to mala neumela vubec pit ani z lahvicky ani z hrnecku, dokonce i lzickou kdyz jsem se smazila tak bez uspechu, jedine mliko rovnou z prsa.

kubesovaadelka
26. čer 2024

@jenny12345 to známe, malá když byla vzhůru, tak se první léto za boha nenapila z ničeho, mlíko vypila až ve spánku jedině. Hodně nabízet ovoce, zeleninu, polévky, ať se do ní dostanou tekutiny v tomhle vedru aspoň jinou formou a stále nabízet. Já měla různě na místech ,kde dosáhne všelijaké hrníčky, pítka s čajem, vodou apod. Ať si aspoň cucne, kdyby projevila zájem. Projevila zájem až uviděla jiné děti pít, tak samozřejmě chtěla taky a to se konečně poštěstilo. Kdysi umělá pít z brčka, ale teď ve 2a půl jakoby to zapomněla a tyhle typy flasek najednou nechápe a nepije z nich

gdpr
27. čer 2024

Môj v tom veku ani nevedel, ze sa dá pit z niecoho iného ako fľaše, na hrnček sa naučil až po roku

95newmommy2020
27. čer 2024

Já jsem dávala pít z lahvičky ještě asi ve dvou letech. Pít z hrnku se naučil až ve školce.