Zdravím, můj 10 měsíční chlapeček hrozně špatně usíná a spí. Mezi 7 8 jdeme koupat dám mu napít a jdeme uspavat. Kolem 6 večeří a pak mu dám ještě mléko. Dřív mě usínal na prsu ale to teď neusne. Zkoušela jsem ho uhoupat v nosítku po přesunutí se mi vzbudí.
Když už se mi ho povede konečně uspat, Spí tak hodinu a potom už nemůže zabrat. Pořád sebou kroutí a budí se půl hodinu až hodinu. Je to vyčerpávající.
Někdo by mi mohl říct že se to spraví, ale to že se mě budí takhle často je to už přes 2 měsíce a teď se to zhoršuje. Možná to jsou zuby ale je mi divné že to trvá takhle dlouho.
Dělo se Vám to taky? Případně jak jste to řešili
@nicksarka
Muzou to bejt zuby (u nas klidne i dva mesice dopredu), muze to bejt blby traveni neceho novyho, muze to byt nova motoricka schopnost, kterou dela i ze spani a to ho budi(nezacal treba lezt nebo chodit?), zmena teploty nebo osvetleni pred Vanoci... A nebo separacni uzkost 🫤 Takovy exemplar ted lezi vedle me, nejradsi bych ho mela v postylce, zapnuty monitor dechu atd. Ale on ma nejake cidlo, a jakmile vedle nej nefunim, tak se vzbudi, i pres den... asi se boji, ze ho roztrzita lidoopi matka zapomene nekde v dzungli... tesim se az tohle obdobi prejde 😆😅 Jedno moje dite melo separacku extra kratkou, jedno extra dlouhu, ale tohle je prvni, ktere ji proziva prevazne ve spani, dva mesice uz to pomalu taky budou. Pres den je v pohode, pokud se nekam pryc ode me vyda on, ale vztekly kdyz se nekam vydam ja.