Budeme ubytovaní v obci Horní Radechová. Původně jsme si mysleli, že Adršpach a Krkonoše jsem kousíček, ale vše je v dojezdové vzdálenosti cca 50 minut.. samozřejmě Adršpach si nenechame ujít (i tady jestli je např možnost nějaké trasy vhodné pro 3 a 6 letého?, Na jak dlouho to tak cca je?) , Totéž zoo ve Dvoře Králové a asi Babiččino údolí nejspíše navštívíme... Ale nemáte prosím někdo tip i na jiná místa vhodná pro 3 a 6 leté dítě? Ještě jsme četli Balduv svět... Děkuji
Peklo, novém Město nad Metují, Orlické hory, Rozkoš
Babiččino údolí jednoznačně. Pak je taky možnost jít na Vízmburk. V Náchodě zámek a obora. Zoo Dvůr, Adršpach, Teplické skály, Ostaš, farma Wenet v Broumově. V Náchodě již výše zmíněné bunkry, malé lázně, Nové Město zámek a potom kousek je také obora.
Při nepřízní počasí v Jaroměři herna Vlčí doupě.
Teď jezdí do Ratibořic vláček ze Zlice z parkoviště. To je pěkné.
Já jsem přímo z Náchoda, tak přemýšlím, co všechno se synem děláme, kam chodíme 😁
@lucciem My byli v Adršpachu s kočárkem, je možnost krátké trasy bez těch stovek schodů. Jinak v Novém Městě nad Metují je krásná zámecká zahrada, v Dobrušce rodný domek F.L.Věka...
Ještě taky Police nad Metují a muzeum Merkur
@lucciem normálně je v Náchodě pěkné dopravní hřiště, ale to je teď zavřené.
Každopádně třeba nápad na pěknou procházku. Auto nechat u Kauflandu, projít dozadu do lázní (tam je i možnost ochlazení v chodníčku, dát si pití, dortík..), přes most kolem řeky k hotelu Bonato. Tam je obora s kozami a ovcemi. A obejít to zpět. Tam je výborná Lázeňská cukrárna 😁
Jinak samozřejmě kemp Broďak v Červeném Kostelci. Je tam určitě i hřiště pro děti, dřevěné sochy. Já se tam nekoupu (rybník), ale možnost tam je.
Koupat se dá i na Špince, ale to je stejný 😁
Hele třeba Ostaš doporučuju. Je to krátká trasa ve skalách. Nebo můžete jít jen na Kočičí hrad. Krátké trasy. A u kiosku i hřiště pro děti.
Já vím, že vždy ocenim hřiště u hospody 😂 Syn má tři roky taky.
Kdyby cokoliv, klidně pište.
Farma Wenet Broumov, Ostaš, Vaclavice (krásné hřiště)