Vím, že je tu téma o nošení dětí, ale není v lidských silách ji celou přečíst. Zajímají mě šátky na nošení dětí Medley (chtěla bych podpořit českého výrobce). A tak se ptám, jakou máte zkušenost. Jaký typ šátku Medley máte (elastický, tkaný, kanafas), zda jste s ním spokojeni či přešli na jiný apod. Děkuji.
jestli cesky vyrobce, tak sanami! kamaradka nosila s medley a byla spokojena,neznala nic jineho. ale pravdou je, ze horsiho uz nic neni :(. jestli chces nosit hodne, zainvestuj do sanami exclusive. nebudes litovat! je to hodne pohodlny satek a jeho konkurenti zahranicni stoji 2x tolik...
jo a pak jsem koupila tkany Storchenwiege a ten nosim doted🙂
tlapi s kterym drazsim satkem bys srovnala sanami exclusive? ja mela v ruce standard a moc me nenadchl..
je to storch 🙂
tak to je supr 🙂
jos. nosila jsem mimi v guatemale a taky me nijak nenadchl ten standard, ale ten exclusive je lepsi nez cela moje slavna guatemala. Nicmene neni tak dobry, jako didymos... Na yamilovani si noseni, ale bohate staci 😵
otazka zni, zdali se spokojis s oktavkou (sanami exclusive) nebo potrebujes mercedes (didymos) nebo jestli budes vdecna za favorita (sanami standard, medley)
jieff • Včera v 15:52
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s babyšátky nabízenými na aukru. Nejvíce inzeruje firma Medley a jsou dost levné, tak mě napadá... v čem je háček? Mimčo se má každou chvíli narodit, tak se porozhlížim, píšou tam o pružnějších šátcích pro začátečnice a novorozeňata...
Díky za rady Jitka
tymothy • 1d • Včera v 17:21
Jieff, háček je v tom, že s výrobky od firmy Medley nemá nikdo, koho znám, moc dobré zkušenosti - ať už s šátky, tak s plenkama...zkrátka nekvalitní materiál, nekvalitní šití....
achalteke • 1d • Včera v 17:24
přesně tak, jinak začátečnicim se doporučují elastické šátky, třeba MaM, Moby,...
jieff • Včera v 18:33
Moc děkuju za odpovědi, přišlo mi to tak i z jiných diskuzí, jen jsem si to chtěla ujasnit. Díky
musko • 2d • Dnes v 08:08
úplný súhlas s tymothy
já mám od medley i jiný. medley mam elasticky.pro maly mimi je ok, pro vetsi spis pevny satek ci nositko. taky rada podporuju cesky vyrobky. kamaradka ted zkousi i jejich plinky a zatim spokojenost 🙂
p.s. medley je dobrej do zacatku. pak bych taky volila drazsi a kvalitnejsi. ale to zalezi na tom, zda si na to maminka i miminko zvyknou.
ahoj, ja mela elasticky, byl sice fajn, skoda ze jsem jej nemela od zacatku, poridila jsem jej az byly synovi 3-4 mesice, a nosila kratce. Vyrobce ho doporucuje do 1 roku veku nebo 10kg, ja s nim mela problem uz v 6 mesicich. Taky by mohl mit sirku vetsi nez 38 cm. Tolik moje zkusenost, priste bych zkusila elasticky satek jiny firmy.