Máte nebo měly jste? Jaký konkrétně doporučujete? Těch druhů a značek je tolik, že jsem úplně ztracená... 🙈
Měla. Klasický bavlněný, zanoseny,takže měkký, Didymos Indio. Nosila jsem prcka asi od 3 týdnů, musela jsem ráno vodit starší děti na autobus. Vázat jsem se učila podle YouTube a ještě mi pak pomohla a dala tipy kamarádka.
Manduca Sling. Je to elastický šátek, vhodný pro novorozence. Nevydrží na dlouho, ale na první měsíce (půl rok?) je fajn. Pak jsme přecházeli na nosítko.
100% bavlna nebo s bambusem, ideálně bazarový zanošený. Nosila jsem všechny tři děti hned po návratu z porodnice.
Mam Sestrice Herbs. Kvalitny slovensky vyrobok, velmi sa mi pacia ich vzory. Nosila som od 3 tyzdnov do asi pol roka. Tesim sa, ked ho vybalim o par mesiacov aj pre druhe dieta ♥️
@cekamnazazrak Didymos lisca na doporučení a super!
@cekamnazazrak Na úplné miminko třeba Little Frog - z druhé ruky třeba ve FBskupině Nosím na srdci se dá sehnat celkem levně 🙂 A holky poradí 🙂
Byla jsem spokojená s BG Onyx od loktů She. Je to mekoucka jemňoučka pavučinka.
Nejlepší je, najít na FB regionální skupinu, kde si můžeš šátky osahat a vyzkoušet. Bývají to super komunity.