Ahojte maminky, je tady nekdo, kdo rozumi satkovani?Chtela bych na doma a obcasne prochazky koupit satek. Ale jsem amater a vubec se v tom nevyznam...ani vazat neumim. Nositka se bojim..je toho tolik a nechci malemu nejak ublizit spatnym nositkem. Co si myslite o tomto?
Diky moc za prispevky
Ahoj, šátku se neboj, každý je amatér, dokud to poprvé nevyzkouší... a návodů na vázání je na internet spousta. Já mám šátek klasický pevný (neelastický), pětimetrový a učila jsem se to taky až když byla malá na světě, není to žádná věda. Nejsem žádná velká šátkařka, mám ho hlavně když potřebuju s malou jít třeba na nákupy a nechce se mi brát kočár, když byla menší, posloužil i doma k uklidnění. Pokud chceš šátek jen jako alternativu ke kočárku, tak takovýhle bohatě stačí. Ono to všechno vypadá hrozně složitě, když probíráš nabídky a čteš různý příručky, ale v podstatě je to všechno na jedno brdo - prostě dlouhej kus látky. Elastický, neelastický, z kroužkem nebo bez, co si koupíš, s tím se pak naučíš zacházet a budeš v pohodě.