Chtěla jsem se zeptat, v čem nosíte přebalovací věci pro mimi, které je v šátku? Zda přebalovací taška nevadí nebo je lepší si vzít batoh...Z praktických důvodů budu pro mimi kupovat šátek a nevím, v čem budu nosit všechny nezbytnosti. Díky za tipy
Batoh, ten je nejvíc prakticky.
Se šátkem nebo nosítkem nosím batoh, je pěkně na obou ramenou a nikam nepadá, nezavazí, vejde se do něj víc věcí, případně i nákup. A podobně jako kytkakvete nosím vepředu kabelku nebo taštičku na klíče, peněženku a další drobnosti, která vychází dceři akorát pod zadek
No, já i normálně nenosím kabelku, ale batůžek... Mám trošku větší, ze zkušenosti do něj nacpu pár plínek, ubrousky, látkovou plenu a i flašku s vodou a malej zásobník na UM :o) Když se snažím, tak i náhradní oblečení (letní) :o) Tak většinou když jdu s šátkem, tak nechám doma svoje "nezbytnosti", spokojím se s klíčema, telefonem a peněženkou a zbytek prostoru připadne na mládě :o)
Nosím batoh a vepředu malou taštičku na věci, co potřebuju mít po ruce - mobil a tak.. Máme manducu a koupila jsem si taštičku k nosítku Ergo, jsem s ní moc spokojená, ale samozřejmě je použitelné cokoli. Na zádech nenosím, takže s tím zkušenost nemám.
díky moc za rady
nosím vše v batohu, tu přebalovací tašku bych musela umístit někam pod dítě a zase by se mi mlátila o nohy 😉 , ale pořídila jsem si minitaštičku na šnůrce v které popř. nosím klíč nebo mobil, ta dosáhne akorát pod šátek ale nikterak nevadí ani mně ani dceři