Ahoj,
mate nekdo zkusenost s nositkem od Stokke - My Carrier? Mam moznost ho mit od kamaradky za rozumnej peniz a zda se mi fajn, ale nemam toho o noseni moc nacteno. Budu rada, za kazdou radu 🙂
@lenka_zde v ameru se považují za ergo i nosítka co mají vystužený záda a visí v tom nohy . Pro predstavu, dej si pruh látky mezi nohy a zavěs se na to, po pár minutách máš odumřený nohy a nic moc příjemnýho...
Podsazený zadeček, kulatá záda a kolínka směřovat výš.
první je visítko vs správně požičky
druhý obr je zhruba jakto má vypadat, kulatý záda ( zvlášt pokud ještě samo nesedí ) a kolínka výš
@lovely_creature spravny je az ten treti obrazek ne? V tom druhem ma dite strasne narovnane zadicka a taky to musi drzet pater, jak hlavicku, tsk cely posed. Az ten treti s kultyma zadickama je top
@matysikovad na tom druhým jsem chtěla jen ukázat rozdíl nožiček, jo ty záda kjsou tam takový prapodivný, ale jako na potvoru nempůžu nic vygooglit ( jsem v práci )
@lovely_creature 🙂 tak jak tak zminovane.nositko je podle.me.jen predrazena klokanka 🙂
Nemam osobní zkušenost, ale podle obrazku bych ho nebrala. Uz to, ze spolecnost nabizi "ergonomicke" noseni celem od nositele, coz je spatne. Latka mezi nozickama neni od kolinka ke kolinku, aby umoznovalo kolenum a kyclim pozici do M a polstrovana zada tajy nic moc.