Ahoj, přidej se na FB do skupinky nosíme děti, v souborech tam najdeš hrozně moc věcí k nošení, vhodné nosítka a spol. Okopčím odtamtud ty vhodné a doporučované od narození: 1. Od narození: Strochenwiege Emeibaby Šátkové mei tai (Flytai/Fidella, Hoptai/Hoppediz, Didytai/Didymos, nebo šité) Caboo Noiga (nová verze) – výrobce Maggion Buzzidil Papoozle
Jinak doporučuju si nosítko nevybírat jen podle obrázků a pod., ale fakt si ho nejdřív zkusit...já mám třeba doma manducu a kdybych byla ještě o fous hubenější, tak už mi sjede tam kam nemá, musím se pod to oblékat víc, abych měla dobře podsazeno..hodně lidem je navíc nepohodlná, protože je dost pevná...Šátek je pro mně aktuálně lepší a malému se v nosítku kvůli výhledu taky moc nelíbí...Ale to je všechno o zkoušení, původně jsem šátek taky nechtěla🙂 tak držím palec s výběrem!
Ahoj, přidej se na FB do skupinky nosíme děti, v souborech tam najdeš hrozně moc věcí k nošení, vhodné nosítka a spol. Okopčím odtamtud ty vhodné a doporučované od narození:
1. Od narození:
Strochenwiege
Emeibaby
Šátkové mei tai (Flytai/Fidella, Hoptai/Hoppediz, Didytai/Didymos, nebo šité)
Caboo
Noiga (nová verze) – výrobce Maggion
Buzzidil
Papoozle
Jinak doporučuju si nosítko nevybírat jen podle obrázků a pod., ale fakt si ho nejdřív zkusit...já mám třeba doma manducu a kdybych byla ještě o fous hubenější, tak už mi sjede tam kam nemá, musím se pod to oblékat víc, abych měla dobře podsazeno..hodně lidem je navíc nepohodlná, protože je dost pevná...Šátek je pro mně aktuálně lepší a malému se v nosítku kvůli výhledu taky moc nelíbí...Ale to je všechno o zkoušení, původně jsem šátek taky nechtěla🙂 tak držím palec s výběrem!