Zdravím všechny,
Chtěla bych si pořídit nosič pro dítko ( 3 týdenní holčičku.) Mám už doma sice 2 letého syna, ale u něj jsem používala šátek. Jelikož s nosičem nemám žádnou zkušenost, chtěla bych se poradit s někým kdo jí má a ví co a jak. Moc děkuji předem za odpovědi 🙂 Přeji krásný den všem 🙂
@adelaid89 ahojky my máme 3 měsíce a manduca nám vůbec neseděla. Je lepší někde vyzkoušet, ta novovlozka je dle mého k ničemu, nám alepson neseděla a bez ní byla manduca obr....
Pro novorozence nositko doporučuji bondolino nebo storchenweige(mám objednáno)......🙂)) a doporučuji na Facebooku skupinku nosíme děti, holky ti poradí, ale co vím tyhle dvě nosítka se doporučují pro novorozence🙂))
Moc děkuji za rady 🙂
Ahoj, já doporučuju Manducu, novorozenecká vložka nám seděla perfektně a teď bez ní je to taky super. Malej už má přes 7 kilo a i když ho nosím třeba přes hodinu někde na výletě, tak mě nebolí záda. Navíc je látková a prodyšná - kamarádka má nosítko z jiného materiálu a potí se v něm jak ona, tak dítě, navíc teď v těch vedrech..
Novorozenecka vlozka od Manducy neni vhodna, sam vyrobce ji prestal doporucovat. Pro male miminko je samozrejme nejvhodnejsi satek, ale kdo se na neho neciti, muze nosit v nositku Storchenwiege. Je vazaci, tenoucka latka a prijemne je do 9 kg vahy miminka.
My mame manducu a jsme spokojeni. Syna jsem v ni nosila cca taky od tech 3 tydnu. Ted mu je pul roku a porad vyhovuje. Horsi bylo jen obdobi,kdy do novorozenecke vlozky byl moc velky a bez ni zase moc maly,ale jak povyrostl,zase nosime 🙂