Nosítko pro děti

adelaid89
19. čer 2016

Zdravím všechny,
Chtěla bych si pořídit nosič pro dítko ( 3 týdenní holčičku.) Mám už doma sice 2 letého syna, ale u něj jsem používala šátek. Jelikož s nosičem nemám žádnou zkušenost, chtěla bych se poradit s někým kdo jí má a ví co a jak. Moc děkuji předem za odpovědi 🙂 Přeji krásný den všem 🙂

pajula123
19. čer 2016

My mame manducu a jsme spokojeni. Syna jsem v ni nosila cca taky od tech 3 tydnu. Ted mu je pul roku a porad vyhovuje. Horsi bylo jen obdobi,kdy do novorozenecke vlozky byl moc velky a bez ni zase moc maly,ale jak povyrostl,zase nosime 🙂

andysek2512
19. čer 2016

@adelaid89 ahojky my máme 3 měsíce a manduca nám vůbec neseděla. Je lepší někde vyzkoušet, ta novovlozka je dle mého k ničemu, nám alepson neseděla a bez ní byla manduca obr....
Pro novorozence nositko doporučuji bondolino nebo storchenweige(mám objednáno)......🙂)) a doporučuji na Facebooku skupinku nosíme děti, holky ti poradí, ale co vím tyhle dvě nosítka se doporučují pro novorozence🙂))

adelaid89
autor
19. čer 2016

Moc děkuji za rady 🙂

vendicka
19. čer 2016

Ahoj, já doporučuju Manducu, novorozenecká vložka nám seděla perfektně a teď bez ní je to taky super. Malej už má přes 7 kilo a i když ho nosím třeba přes hodinu někde na výletě, tak mě nebolí záda. Navíc je látková a prodyšná - kamarádka má nosítko z jiného materiálu a potí se v něm jak ona, tak dítě, navíc teď v těch vedrech..

puhelin
6. únor 2019

Novorozenecka vlozka od Manducy neni vhodna, sam vyrobce ji prestal doporucovat. Pro male miminko je samozrejme nejvhodnejsi satek, ale kdo se na neho neciti, muze nosit v nositku Storchenwiege. Je vazaci, tenoucka latka a prijemne je do 9 kg vahy miminka.