Holky, poraďte mi nositko pro 6týdenní mimčo.Má večer bolení bříška a chtěla bych ho zkusit ponosit ať mám volné ruce😉 a satek nechci....Koukala jsem se na Manducu, máte někdo zkušenosti?děkuji
Pro novorozence se obecně říká, že jen nosítko caboo nebo storchenwiege(nebo tak nějak)
Je ich uz celkom dost na vyber. Spominane caboo, storchenwiege. Potom rischino, fidella, monilu, veka, ...
Manduca se doporučuje až od tří měsíců, ta novorozenecka vložka se jim moc nepovedla, nejde v ní miminko dobře podsadit.
Ja mela v manduce od 1,5 mesice a za me super
Manduca je vhodna nejdrive od 4 mesicu.
Mela jsem satek, pozdeji Storchenwiege nositko (pohodlne do 9 kg).
Já mám Fidellu Fly tai - je to kombinace jednoduchého přezkového nosítka a šátku, super pro novorozence...
@plumka88 teď mám caboo a je celkem dobré. Jen mi přijde, že to "rozvazovani", abych syna vyndala je trochu krkolomné, ale jinak je fajn. U dcery jsem používala jen Manducu a bylo to super. Byla v tom hrozně ráda. Nosila jsem ji v ni od jejího měsíce (to jsem si ji akorát pořídila) a žádný problém. Za sebe můžu doporučit
Tula FTG (free to grow) ;)
Taky jsem mela Tulu FTG na tak male miminko, a spokojenost. Je nastavitelna od 3,5 kg myslim. A nebo ten Storchenw...
Ahoj, my mame caboo, je to satkove nositko, ktere nemusis vazat, jednoduse se s nim manipuluje a je vhodne uz i pro cerstve narozene deti. Cena je tez prijemna. Osobne jsem manducu zkousela u starsiho syna, kdyz mel 3 mesice a moc nesedela, dole byla hodne siroka, takze tu bych pro tak male miminko nevolila