Ahoj holky, mohly byste mi doporučit nějaké kvalitní nosítko pro miminka, se kterým máte dobré zkušenosti? Moc se v tom nevyznám tak abych nevybrala nějaký kšunt. Díky 😉
Nosíme už druhé dítě v Kibi a doporučuji, nosili jsme do tří let, příležitostně i ve čtyřech - po skalách přes řebříky.
Skupina na FB Nosime deti.
Já jsem byla spokojená s Tula a teď na větší mám Martys. Kamarádka má Kibi a je spokojená. Musíte si je vyzkoušet a uvidíte co Vám sedne.
Tula free to grow, nosila jsem od zacatku 3. mesice
Jak uz bylo psano, pridej se do fb skupiny Nosime deti, najdes tam vse, co potrebujes vedet, vc.regioskupinek, kde si muzes nositka osahat, vyzkouset... A najdes tam i tipy, jak poznat origo a fake nositka napr. na bazaru, hlavne Manduca se rada prodava jako padelek!
Jinak my mame nositko Srdicko site na zakazku, taktez z fb 😉
Taky doporučím nosící skupinu na fcb, najdete tam přehled nosítek podle věku, jsou tam i prodejní alba s vhodnymi nosítky. Hlavně se vyhněte inzeratum na bazosi nabízejíci nové ergobaby za pár stovek, jsou ta padělky z Číny, nebo různá visitka tvářící se jako ergo. Taky je důležité od kolika měsíců chcete nosit, jestli od narození nebo od cca 3 měsíců, kdy už je větší výběr. Manduca, Ergobaby, Tula Ftg vydrží do cca 1 roku podle velikosti dítěte, pak už bývaji malé.
Tak prioritne na FB Nosime deti 👍😊, ja jsem vyzkousela satek (pro zrucne), satkovou Fidellu s vazanim kolem pasu (taktez pro zrucne , ale aspon jistota bederaku), Kibi (horko tezko spravne nastavit, zarezava se pod nohama, ponekud "nepoddajne" a z pevnych latek) a vitezem je nakonec letos koupené ŠÁTKOVÉ NOSÍTKO MONILU. Mekke, poddajne, dobre nastavitelné a pod nozkama krasne mekucce polstrované! Zadne otlaky, je to jak mit nozicky na polštářku 🙂 Maji rostouci velikosti i pevne dane, kde se nic uz nenastavuje. Tu mam treba ja - od 4 mesicu do cca 82 cm a je to nejlepsi nositko, co jsem kdy mela a videla.
Děkuji všem za rady 😉 na fb kouknu
Mně ani dceři vychvalované Kibi nesedlo, Tula je docela tvrdá, Monilu nebylo špatné, ale u nás vyhrálo Nosítko Mia, je to menší značka, cena skvělá (mám látkové, nikoliv šátkové) a i s kapsičkou a ledvinkou a dopravou stálo 2100,- a ušité bylo za deset dní (ne pracovních, ale fakt dní). Otestovali jsme na letní dovolené a je skvělé, tak já třeba doporučuju tuhle míň profláklou značku. Nicméně jsem si v nosícím obchodě vyzkoušela asi osm typů, nosítko podle mě bez osobního vyzkoušení koupit nejde
Měla jsem rostoucí mezi-baby od MartyS (od 3 měsíců do 2 let) a teď ultratoddler že šátku také od MartyS (2-4 roky). A jsem maximálně spokojená a všem tuto značku doporučuji 🙂
Já mám dobrou zkušenost s Kibi, je hodně variabilní, takže jsem v něm prcka nosila od nějakých 3,5 měsíců do cca roku a půl, ale kdyby se chtěl nosit, vydrzelo by i dyl, podle popisu je vhodné až do tři let. Ale jsou i jiné a asi už i lepší alternativy, i když to Kibi je asi jedno z nejčastějších 😉