Nosítko INFANTINO Flip Advanced 4v1. Máte zkušenost?

shirilka
28. bře 2023

Ahoj holky, pokukuju po nějakem nosítku, do kterého budu moci dát cca ročního prcka a nebo skoro tříletého (cca12kg/86cm). Narazila jsem na výše uvedené nosítko ale moc k němu nedokážu najít jiných recenzí než že "plus mínus vše ok 😆". Doma mám manducu ale do toho staršího už prakticky nenacpu a storchenwiege že kterého už zase oba vyrostli 😄

snahnah
28. bře 2023

@shirilka Pokud chceš nosit ergonomicky, je Infantino nosítko nevhodné. Ergo nosítek je velký výběr, nové i bazarové. Máš FB? Jsou tam skupiny zaměřené na nošení+bazary.
Mám dítě podobných parametrů a nejradši mám nosítko Kavka multiage Plus 😁
Pokud hledáš levnější variantu, dá se sehnat třeba látkové KiBi za pár stovek (ale bacha na stav, ať není poškozené).

ondul
28. bře 2023

Myslim ze by mohla vyhovovat i Veka 3.

denisq
28. bře 2023

@shirilka Hele, za ty peníze co stojí to, nad kterým uvažujes, koupíš z druhé ruky kvalitní ergonomické. Přidej se na fb do nějaké regionální nosící skupinky. Já jsem v Ostravské. Skupiny nabízejí i na vyzkoušení skupinová nosítka, nebo mají jednou měsíčně srazy, kde si můžeš osahat, vyzkoušet které by ti vyhovovalo. Holky ti poradí co a jak. Já mám Kibi a nosí mé druhé dítě. Při prvním jsem měla klasickou manducu. Nikdy bych nedala tolik peněz ( ani dítě ) do takového nekvalitního nosítka, když je dnes na trhu tolik krásný ergo nosítek.

shirilka
autor
29. bře 2023

Díky za odpovědi, jj určitě raději sáhnu po ergonomickém, zkusím se zajít někam podívat na KiBi, to mě zaujalo nejvíce 🙂

krisstina93
29. bře 2023

Tohle nositko je absolutně nevhodné. Zaprve je to visitko, dítě v něm visí za rozkrok. Musíš hledat takove, kde bude mít nohy v poloze do M. A jako druhá pomůcka, nikdy neber nositko, kde se dá dítě nosit zády k rodici, to je proste špatně. Vždy jen břicho na břicho, případně mít dítě na zádech, ale zas je dítě priplacle celem k rodici, nikdy aby bylo k rodici zády.