Ahoj, právě začínám řešit koupi nosítka a jdu si k vám pro radu. Teď mám nosítko Love&Carry MeiTai do 6 měsíců a přemýšlím o dalším nosítku MeiTai do 15kg, protože už je na to malá zvyklá nebo mě ještě láká ergonosítko. Co vám víc vyhovovalo a proč? Děkuji za zkušené rady ❤️
@martiniquest děkuju moc za odpověď. Právě jsem byla do této doby zvyklá vázat. Mám strach, že ty preskova nositka nebudou uplne tak pohodlne 🤔 jsem takovy ten typ co si na neco zvykne a ma strach z neceho noveho 😀
@zuzroko tak pokud jsi zvykla vazat a navic konzervativni, neni co resit 🙂 Ja mam nositko na rychle nacvaknuti neb tahani cipu na zemi. Navic nemusim resit dotahovani v prubehu noseni (kdyz se dite zacne vyklanet ven). Kdyz chci fakt pohodlne noseni, uvazu hedvabny satek 🙂
Nosítka to chce vyzkoušet, každému sedí něco jiného a výběr je obrovský. Mrkněte na www.zkusnositko.cz
Taky jsem měla jako první nosítko Love And carry mai tai, pak jsem pořídila látkové monilu a je to mnohem pohodlnější, jak na nasazení, tak co se týče nošení. Takže za mě určitě doporučuji šátkové preskove nosítko 😉
Ja mam nejradeji satkovou Zumbuccu. Libilo se mi i Monilu uni. A proc? Satkova nositka jsou nosnejsi a pohodlnejsi (to moje je ze lneneho satku, takze pecka). Pak uz je to na kazdem, co komu sedi, jaky ma rad bederaku, jak polstrovane popruhy...nositko je velmi vhodne pred koupi poradne vyzkouset. Kazdemu sedi jine. Ja jich mela v ruce myslim 8. Absolutne mi nesedla Manduca a Tula. Mei tai jsem mela taky (Fidella), ale preskova nositka povazuju za daleko praktictejsi. Kdyz chci vazat, beru satek.