Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s nosítkem Chicco - Close to you? Byly jste spokojené? Nebo mám jít radši do šátku a pak něco bytelnějšího na větší dítě (a delší procházky)?
Chicco ne! Chicco,baby bjorn,womar jsou visitka...ma to vyztuzena zada a latka neni od kolinka ke kolinku...vhodne jsou satky (zn.Pentelka nebrat) nebo nositka Manduca,Noiga,Mei tai,Beco,ergo baby,bondolino,Tula a jiste jeste nejaky 🙂
Já mám Love and carry (lépe mi sedí na zádech), přítel si koupil toto Chicco - no...Nosí se mu dobře, malý v tom nebrečí, nožičky mám dobře, záda kulatá...Já mám raději své, je mi i pohodlnější, ale jeho má zase dobře podepřenou hlavičku a víc tam to dítě "zahučí" , u mě víc kouká, zvaž sama 🙂
Je to první pokus o ergo nositko od chica...no co na to rict,nesla bych do nej- vyztužena záda (spatne dítě se nemůže zakulatit) celkove je takove "neprodysne",zkuste se přidat na fb do skupiny nosíme deti nebo ergonomicke noseni
Prosim, Chicco vubec nebrat. Je to visitko! Kup kvalitni satek a prihlad se na fcb do skupiny Nosime deti. Tam se doctes vse o ergonomickem noseni deti.