Nosítko Caboo - máte zkušenosti?

fitzyk1987
4. únor 2017

Zdravím.
Chci se zeptat na zkušenosti s nosítkem Caboo? Zvažuju ho na prcka, chtěla bych něco, v čem bude moct být hned od narození a jelikož si na šátek netroufám, zdá se mi tohle jako dobrá alternativa...

nonnni
4. únor 2017

@fitzyk1987 urcite je to dobra volba. Nosila jsem v nem do ca 9kg, ale hodne lidem je pohodlne tak do sedmi. Kazdopadne je siroka skala, co poridit pote, takze smele do toho🙂

adypro
4. únor 2017

Pro malý mimčo si myslím, že je to fajn, používala jsem hodně první asi tři měsíce, teď už ne. už to není tak potřeba. Osobně jsem vždy ze šátku byla nesvá, pořád jsem měla pocit, že ho mám blbě uvázaný, s Caboo je to jednodušší. A fajn je, že se nemusí vázat, jen se nasadí a upraví - dotáhne.

fitzyk1987
autor
4. únor 2017

@nonnni
@adypro děkuju za zkušenost🙂 mrknu po něm

broskvicka01
5. únor 2017

Také mohu jen doporučit 🙂.

dolve
23. bře 2017

Máme ho doma (organic+cotton) a je opravdu parádní. Používali jsme ho celkem úspěšně od narození do cca 3 měsíců (na rozhánění "prdíků"). Je sice do 15 kg ale malé už nevyhovuje (a to má jen 6 kg), hodně se v něm vrtí a je vidět že už jí nevyhovuje, takže jsme ho teď vyměnili za Ergo baby.

fitzyk1987
autor
24. bře 2017

@dolve děkuju za info. Taky mám caboo připravené, uvidíme, co na ně bude prcek říkat 🙂

rickym
8. čer 2017

@fitzyk1987 ahoj, mužů se zeptat, pořídili jste nakonec Caboo, spokojenost? Taky nad nim dost uvazuju. Diky za info🙂

fitzyk1987
autor
8. čer 2017

@rickym jj, měli jsme je, ale tak kolem 5kg už se mi zdálo nestabilní... Na malé mimčo ale stačí...