Nositko Ainomi - zkušenosti

malanikova
8. črc 2019

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli neznáte někdo nosítko AINOMI .budu ráda za jakoukoliv radu.

hezz17
8. črc 2019

Stačí fotka a je vidět, že to nemá s ergonomii absolutně nic spolecneho. Rozhodně bych nic takového neporušila.

hezz17
8. črc 2019

*neporidila

hezz17
8. črc 2019

Dokonce je to tak strašný, že nevím, jestli mě při po hladu na tu hrůzu víc bolí oči nebo záda.

malanikova
autor
8. črc 2019

Tak moc děkuji.
Já sú vtom začátečník a mám ročního kluka.
A chtěla sem cenově přijatelnýho.

hezz17
8. črc 2019

Zkus kibi z 2.ruky.

prejeta_zaba
8. črc 2019

Ergonomické nosítko musí splňovat kritéria - dítě vždy čelem k nosiči, záda dítěte do C, nožičky do M, látka mezi nožičkami od kolínka ke kolínku. Už od pohledu nosítko nesplňuje nic. Přidej se do skupiny Nošení děti na Facebooku nebo si o tom cokoliv přečti než do něčeho investuješ. Radši ergo nosítko po někom, tak aby bylo pohodlné tobě i dítěti než nové nějaké visítko k ničemu. Dá se v klidu pořídit do tisícovky, stačí hledat. Zmínila bych Kibi, Kokon, Tula. Jsou jich mraky, stačí prohledat.

marlenka34
8. črc 2019

@malanikova kolik do nosítka chceš investovat? Jsou šátkové a látkové, tam je rozdíl v pohodlí. Pak jestli chceš jednovelikostní, které vydrží třeba jen do 18 měsíců, nebo rostoucí, do tří let cca.... Napiš požadavky, pomůžeme vybrat;)

prejeta_zaba
8. črc 2019

@marlenka34 tak předpokládám, že většina běžných smrtelníků od nosítka očekává, že bude NOSIT co nejdýl za co nejmíň peněz. Vzhledem k tomu, že paní přišlo nejlepší visítko za čtyři stovky, nemyslela bych si, že prahne po designových vychytávečkách a měkkoučkých nosítkách z ručně tkaného šátku. Osobně si myslím, že je výhra, když dá přednost aspoň nějaké Manduce z druhé ruky před tím visidlem. 😉

malanikova
autor
8. črc 2019

Holky to je to nosítko o kterém sem psala paní ho nabízí za necelých 700.
Jen sem se právě ptala jestli je vhodné nebo ne.

drep
8. črc 2019

Za docela slušné peníze se dá koupit mia nosítko. Opěvové kibi i tula mi vůbec nesedí (jsem štíhlá amám úzká ramena). Měla jsem na vyzkoušení, nyní mám objednané a sedí dobře mně i mému vysokému muži. Nové stojí asi 2000, na bazaru by se nejspíš dalo sehnat i za lepší peníze.

malanikova
autor
8. črc 2019
malanikova
autor
8. črc 2019

Holky a co tohle.

hezz17
8. črc 2019

@malanikova idealne aby bylo vyfoceno i s dítětem.

malanikova
autor
9. črc 2019

Holky a tohle nosítko je vhodné nebo ne.

prejeta_zaba
9. črc 2019

@malanikova Název nemáš? To bude nějaký Ergobaby ne? Přijde mi, že kdyby si na fotce to dítě podsadila, i by ergo bylo, takhle z obrázků spíš ne. Co myslíš
@marlenka34 ? Jestli je to Ergobaby, to ti vydrží maximálně tak do roka dítěte, to je ti houby platný 🤔

marlenka34
9. črc 2019

@prejeta_zaba ano, je to Ergobaby, vydrží max do roka a z takové bazaru nedoporučuji. Spolu s manducou jsou nejčastěji padělané nosítka a praskají přezky...

Zkus na fb skupiny:
Nosíme děti
Nošení dětí - prodej
šátky a nosítka do 2 000,-
Tak jsou všechny nosítka ergo, kontrolují pravost a nestávají se tam tak často podvody🙂
Jinak levné, ergo a rostoucí jsou třeba Martys, Mia, Noiga, Srdíčko a pod....
@malanikova

malanikova
autor
9. črc 2019

Holky a tohle je originál nebo ne.
Jinak vám všem moc děkuji za pomoc.

marlenka34
9. črc 2019

@malanikova nezlob se, to si osobně netroufnu poznat, ale když dáš na již zmíněné skupiny my fb fotky ( štítky, přezky, logo) tak to holky poznají🙂