Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli neznáte někdo nosítko AINOMI .budu ráda za jakoukoliv radu.
*neporidila
Dokonce je to tak strašný, že nevím, jestli mě při po hladu na tu hrůzu víc bolí oči nebo záda.
Tak moc děkuji.
Já sú vtom začátečník a mám ročního kluka.
A chtěla sem cenově přijatelnýho.
Zkus kibi z 2.ruky.
Ergonomické nosítko musí splňovat kritéria - dítě vždy čelem k nosiči, záda dítěte do C, nožičky do M, látka mezi nožičkami od kolínka ke kolínku. Už od pohledu nosítko nesplňuje nic. Přidej se do skupiny Nošení děti na Facebooku nebo si o tom cokoliv přečti než do něčeho investuješ. Radši ergo nosítko po někom, tak aby bylo pohodlné tobě i dítěti než nové nějaké visítko k ničemu. Dá se v klidu pořídit do tisícovky, stačí hledat. Zmínila bych Kibi, Kokon, Tula. Jsou jich mraky, stačí prohledat.
@malanikova kolik do nosítka chceš investovat? Jsou šátkové a látkové, tam je rozdíl v pohodlí. Pak jestli chceš jednovelikostní, které vydrží třeba jen do 18 měsíců, nebo rostoucí, do tří let cca.... Napiš požadavky, pomůžeme vybrat;)
@marlenka34 tak předpokládám, že většina běžných smrtelníků od nosítka očekává, že bude NOSIT co nejdýl za co nejmíň peněz. Vzhledem k tomu, že paní přišlo nejlepší visítko za čtyři stovky, nemyslela bych si, že prahne po designových vychytávečkách a měkkoučkých nosítkách z ručně tkaného šátku. Osobně si myslím, že je výhra, když dá přednost aspoň nějaké Manduce z druhé ruky před tím visidlem. 😉
Za docela slušné peníze se dá koupit mia nosítko. Opěvové kibi i tula mi vůbec nesedí (jsem štíhlá amám úzká ramena). Měla jsem na vyzkoušení, nyní mám objednané a sedí dobře mně i mému vysokému muži. Nové stojí asi 2000, na bazaru by se nejspíš dalo sehnat i za lepší peníze.
Holky a co tohle.
@malanikova idealne aby bylo vyfoceno i s dítětem.
@malanikova Název nemáš? To bude nějaký Ergobaby ne? Přijde mi, že kdyby si na fotce to dítě podsadila, i by ergo bylo, takhle z obrázků spíš ne. Co myslíš
@marlenka34 ? Jestli je to Ergobaby, to ti vydrží maximálně tak do roka dítěte, to je ti houby platný 🤔
@prejeta_zaba ano, je to Ergobaby, vydrží max do roka a z takové bazaru nedoporučuji. Spolu s manducou jsou nejčastěji padělané nosítka a praskají přezky...
Zkus na fb skupiny:
Nosíme děti
Nošení dětí - prodej
šátky a nosítka do 2 000,-
Tak jsou všechny nosítka ergo, kontrolují pravost a nestávají se tam tak často podvody🙂
Jinak levné, ergo a rostoucí jsou třeba Martys, Mia, Noiga, Srdíčko a pod....
@malanikova
@malanikova nezlob se, to si osobně netroufnu poznat, ale když dáš na již zmíněné skupiny my fb fotky ( štítky, přezky, logo) tak to holky poznají🙂
Stačí fotka a je vidět, že to nemá s ergonomii absolutně nic spolecneho. Rozhodně bych nic takového neporušila.