Nosítka Manduca vs. Babymoov, napište klady a zápory

amandee
2. kvě 2017

Zdravím, rozhoduji se mezi nosítky manduca a babymoov. Můžete mi prosím napsat jejich klady a zápory? Nebo doporučit které je vhodnější?🙂 nejraději bych si je vyzkoušela osobně, ale nikde v okolí jsem je v prodeji neviděla, takže kupovat budu přes net. Děkuji za rady ❤🙂

j.a.n.i
2. kvě 2017

@amandee Obávám se, že ti takhle přes net nikdo neporadí... ono totiž vždy stejně záleží na tom, co člověku sedí na jeho zádech. Babymoov jsem tedy v ruce neměla, ale podle obrázků mi to přijde trochu jak okopírovaná manduca.

lovely_creature
2. kvě 2017

@amandee mě hodně pomohli tady:
https://www.facebook.com/groups/519840121418990...

Co vím tak manduca je ergo, ale babymoov není ergo ( já vím, že tam píšou že ano ) ale je to visítko

amandee
autor
2. kvě 2017

@lovely_creature děkuji 🙂

@j.a.n.i právě proto se ptám ;) přijdou mi téměř stejné, jinak mi tvůj komentář nijak nepomohl, ale děkuji za reakci🙂

rettii
2. kvě 2017

@amandee

přesně jak píše @lovely_creature tam ti rozhodně pomůžou správně vybrat, mají i názorné obrázky jak se pozná opravdu ergonomické nosítko, jaký je rozdíl mezi nosítkem a visítkem, poradí ti jak nekoupit falešnou manducu a mají i prodejní album, kde se dají vybrat krásná nosítka za slušné peníze z druhé ruky 😉

amandee
autor
2. kvě 2017

@rettii děkuji🙂 už jsem zažádala o přijetí🙂 za opravdové rady budu ráda, cena pro mne není rozhodující, jen aby to bylo pro dítě vhodné🙂

j.a.n.i
2. kvě 2017

@amandee Stejně jako ti moc nepomohou ani jiné... já třeba zkoušela ergo, beco a manducu a seděla mi nejlépe ta manduca, ale každá máme jiná záda a třeba kamarádce u manducy padaly popruhy z ramen. Jinak řečeno, fakt to chce zkusit.

kaja2016
2. kvě 2017

@amandee babymoov neznám, ale znám od té značky jiné produkty a přijde mi to něco jako chicco-ne moc kvalitní. BTW. Chicco pry koupil Avent, tak jsem zvědavá, co bude. Jinak manduku mám, nosím dcerku v ní cca od 4mesice, velká spokojenost. Nosím ji dodnes (13mesicu), i když cca od váhy 9kg už je to pro mě narocne...

amandee
autor
2. kvě 2017

@kaja2016 děkuji 🙂 no malý má teď 3měs a chci nosit až tak od 4 měsíce.