Ahoj holky poradte kdo máte nosící bundu Angel wings nebo Jozanek? dekuji
ja mam vlneny kabat angelwings a na piskoviste antracitovy kabat taky pd nich (ne soft) a oboji je fenomenalni - nejen funkcni, ale hlavne to zenam slusi, je to fakt elegantni.
softka od jozanka je funkcni dobre, ale ja jsem drobna a vypadam v ni jako v pytli od brambor, zatimco aw je hezky tvarovanej a nosim ho rada i kdyz nenosim...
Angelwings, mela jsem zimni kabat a byl uzasnej. Plus nevypada jako pytel 🙂
Nebo něco od máte by zuz z liberce nebo loktusche. Taky slusive modely.
Ahoj, ja mam Jozanka tu nejmensi velikost. A je skvela. Nosili jsme v ni celou minulou zimu ja i manzel. I v te tuhe zime loni byla porad akurat - ono se pozna, ze jsou uvnitr dve tela a ne jedno 😉 Vyhoda pro nas rozhodne byla ta neutralnost, ze v tom chlap
nevypadal jako blazen 😉 Bez vsadky uz je trochu vypasovana, to uz by vypadal divne, ale ja v ni chodila rada. Sedela mi dobre, ale ja bohuzel nejsem zadny hubenour, nosim velikosti 38 - 40. Uz se celkem tesim, az ji zase vytahnem 🙂
Přemýšlím o tom, že si pořídím nějakou nosící bundu. Vejde se pod některou z uvedených bund nosítko? Mám Ergobaby a zdá se mi, že se to pod bundu vejít nemůže. Máte zkušenost?
@saoirse super moc ti dekuji! takze bod pro angelw....prijde mi docela vymakana, neni kratka?
Doporučuji od Alpine Pro 3v1, můžete ji nosit normálně, připnout vložku, když přiberete nebo jste těhotná a vložku na nošení miminka 🙂
@jancakaliste sehnala sem ji na sbazaru s druhé ruky ale byla uplne nova paní se sesly dve takze nejaky peniz jsem usetrila
@jancakaliste naopak,je krasne pod zadek (a to ja jsem vysoka 180 cm) , vymakana je perfektne a ja tedy ani přesto, že už dceru nosit nebudu,se ji nehodlám vzdát a budu ji nosit normalne bez vsadek
Máme softshallovou angel wings (starorůžovou), také jejich mikinu s nápletem a pro manžela fleecovou mikinu taktéž od angel wings. Jsou to super kousky. Dlouhé dostatečně a dají se parádně kombinovat. Angel wings má kromě nosicí vložky i těhotenskou. Teď už nenosíme (syn bude mít tři roky), ale nosím ji i normálně. Střih sedne parádně.
Mam angel wings softshellku, dve mikiny s napletem, vetrovku, plastenku, zavinovaci svetr... Od jine znacky nic. Mela jsem, zkousela jsem, ale jsem narocna na kvalitu provedeni, kvalitu zipu, nastavitelnost, upravitelnost, material. Ty AW veci vypadaji skvele i bez ditete. Softshellku mam 5 let a vlastne ji taham furt bez prestavky. Jen jsem si do ni dokoupila tehotenskou vsadku, kdyz to bylo potreba 😀
ja co mam tak ma fless a v zime hodim mikču maleho a jdeme takze opravdu jaro podzim zima
Ahoj, mám Angelwings softshell antracitovou nosící bundu i mikinu s napletem a jsou výborný, můžu fakt s čistým svědomím doporučit. I v mírnější zimě je při tehle kombinaci krasne teplo a navíc vypadají fakt pěkně. Dceru jsem přestala nosit par měsíců nazpátek, bundu i mikinu ale nosím bez vsadek pořád, neb na lepší a slušivější outdoor jsem ještě nenarazila.