Manduca vs Mucibi, máte zkušenost?

kukujda
7. říj 2014

Ahoj, chci se zeptat, jestli máte zkušenosti, případně jste si osahali tato dvě nosítka.. Mucibi prý je stejná jako Manduca, ale levnější - co je na tom pravdy?

gwennie
7. říj 2014

za mě manduca super, doporučuju, dcera ji miluje, a to ona jen tak něco ráda nemá 🙂 (např. autosedačky, kočáry a krosny na nošení nesnáší)

adypro
7. říj 2014

Za nás Manduca super, koupili jsme ji od známé po dvou dětech (nebylo to na ní ani znát), takže ji lze pořídit i levněji v dobrém stavu. Na nosítku bych nešetřila, pokud ho chcete používat často.

verumik
7. říj 2014

Malého nosím v manduce často, kočár moc nemusí, ale v manduce se spokojeně rozhlíží a pak vytuhne. Používám jí občas i doma při vaření a uklízení, zvládáme s ní i práci kolem koní..

kukujda
autor
8. říj 2014

@gwennie
@adypro
@verumik
Holky díky za odpovědi. Zajímalo by mě, jestli někdo má to mucibi, pro srovnání?

veronikka88
16. říj 2014

Hledám lidi, kteří odeslali peníze na číslo účtu 670100–2211876036/6210 a neobdrželi zboží!!! Inzerce probíhala na sbazar.cz a bazos.cz! Je možné, že i zde. Je nás více. Jednalo se o zboží od 1000,– výš, je podáno trestní oznámení. Paní se zaměřuje na dětské zboží.. krosny, nosítka, odsavacky mléka. Stejné zboží prodá klidně i více lidem! Prosím, kontaktujte mě na v.brozkova @email.cz. Děkuji.