Ahoj maminky,
máme 4,5 měsíčního prďolku, pro kterého jsme zakoupili nosítko Beco. Bohužel jsme natrefili na vadný kus, reklamovali ho, uznali nám to a vrátili peníze. Na vyhodnocení reklamace jsme čekali měsíc a mezitím jsme ho občas (bylo-li to nutné) museli poponést ve staré klokance - kde se mu však líbilo mnohem víc než v BECU!!!
Teď jsme v situaci, kdy nějakou dobu nebudu moci nosit ze zdrav. důvodů, přes zimu bych stejně nenosila a na jaře už naše chlapisko půjde na 100% do sporťáku - bude tedy vidět a doufám, že se jeho vztah ke kočáru zlepší 😀 (máme na zakázku dělané PP a je vhodné i do terénu, atd).
Za těchto okolností se mi tedy nechce investovat 3000 do nosítka, které už možná téměř vůbec nevyužijeme, přesto bych však ráda měla nějaké doma. Použité nosítko by mi nevadilo, ale i použitá nosítka oněch "renomovaných značek" :-/ (beco, ergo, manduca) se prodávají kolem 2000 a více.
Máte někdo nějakou levnější variantu? Slyšela jsem o značce Mei tai, Papatum, atd.
Budu ráda za rady, zkušenost, tipy a i případné nabídky ke koupi do IP 🙂. Použité mi nevadí, bude-li ve slušném stavu.
Šátek nechci.
Děkuji moc.
Ahoj, tak já mám Mei tai. A nemůžu si ho vynachválit. S malou na břiše žehlím, vytírám atd. Někdy je v něm i na procházce, když už se nudí v kočáru.Má 9 kg a unesu jí v pohodě. Vázání je jednoduchý, už to zvládnu i sama.
Dokonce mám i vyzkoušeno nošení naší první dcery na zádech. Má 14 kg. Určitě tohle nosítko doporučuji! Dlouho se užije. A k ceně.... Dá se sehnat na Mimibazaru od maminek, které ho ušijí kolem 600 kč 🙂
Je taky skladný.