Kojenecké oblečení, doporučte e-shop

mala_zabka
13. lis 2017

Ahoj holky. Po včerejším finálním třídění oblečení pro prcka od rodiny a kamarádů jsme zjistili, že nejmenších oblečků máme žalostně málo :D Proto by mě zajímalo - uměl by mi někdo doporučit spolehlivý internetový obchod s hezkým kojeneckým oblečením? 🙂 Ideálně takový, abych tam nenechala polovinu příjmu, no na druhou stranu, aby oblečky nebyli nijak závadné (alergie, vyrážka a pod.). 🙂

martiniquest
13. lis 2017

Bazar na Konikovi? Obleceni 56-62 dite absolutne nema sanci obnosit nebo znicit, takze po jednom diteti oblecky vypadaji temer jako nove

bamak
13. lis 2017

@mala_zabka Co tím myslíš málo? Já jsem pro starší dceru nakupovala až od 62 a narodil se mi drobeček...takže rychle dokupovat. Mladší jsem zásobila 56 a vešla se mi do nich asi týden 😀. Některé věci neměla ani jednou na sobě. Myslím, že by stačilo mít cca 8sad oblečení-stejně budeš minimálně obden prát a mimčo to neušpiní. Přikoupit můžeš vždycky, Třeba i v lidlu mají oblečení z biobavlny, mě tam vyhovoval výstřih, který byl volný, některé věci jsem neoblíkala, protože to holky nesnášeli, když měli těsnější výstřih.....

musin
13. lis 2017

Zkusila bych internetovy bazarek Brumla.cz. Ja tam nakupuji pro starsi dceru a vzdycky je tam popsane, v jakem stavu obleceni je. Ceny zacinaji cca na stokorune , ale daji se tam sehnat pekne kousky i pod 50 Kc.

annasmyckova
13. lis 2017

taky jsem kupovala v bazárcích brumla.cz, laclik.cz , svistici nebo mimimoda.cz něco na mimibazaru -třeba celé balíky od maminek -mimina to ani neponosí a nezničí a když je toho víc, tak už se vyplatí i poštovné

nika_93
Odpověď byla odstraněná
Zobraz