Ahoj holky. Po včerejším finálním třídění oblečení pro prcka od rodiny a kamarádů jsme zjistili, že nejmenších oblečků máme žalostně málo :D Proto by mě zajímalo - uměl by mi někdo doporučit spolehlivý internetový obchod s hezkým kojeneckým oblečením? 🙂 Ideálně takový, abych tam nenechala polovinu příjmu, no na druhou stranu, aby oblečky nebyli nijak závadné (alergie, vyrážka a pod.). 🙂
@mala_zabka Co tím myslíš málo? Já jsem pro starší dceru nakupovala až od 62 a narodil se mi drobeček...takže rychle dokupovat. Mladší jsem zásobila 56 a vešla se mi do nich asi týden 😀. Některé věci neměla ani jednou na sobě. Myslím, že by stačilo mít cca 8sad oblečení-stejně budeš minimálně obden prát a mimčo to neušpiní. Přikoupit můžeš vždycky, Třeba i v lidlu mají oblečení z biobavlny, mě tam vyhovoval výstřih, který byl volný, některé věci jsem neoblíkala, protože to holky nesnášeli, když měli těsnější výstřih.....
Zkusila bych internetovy bazarek Brumla.cz. Ja tam nakupuji pro starsi dceru a vzdycky je tam popsane, v jakem stavu obleceni je. Ceny zacinaji cca na stokorune , ale daji se tam sehnat pekne kousky i pod 50 Kc.
taky jsem kupovala v bazárcích brumla.cz, laclik.cz , svistici nebo mimimoda.cz něco na mimibazaru -třeba celé balíky od maminek -mimina to ani neponosí a nezničí a když je toho víc, tak už se vyplatí i poštovné
Bazar na Konikovi? Obleceni 56-62 dite absolutne nema sanci obnosit nebo znicit, takze po jednom diteti oblecky vypadaji temer jako nove