KiBi vs. Manduca. Co vám vyhovovalo více?

bobik11
11. kvě 2015

Ahoj maminky a tatínkové, máme 6měs. chlapečka a chceme kupovat nosítko. Nejdříve nás zaujala Manduca. Ta je u nás taková profláknutá a hodně se kupuje. Narazila jsem ale i na nosítko Kibi, které je české výroby oproti poslední serii Manduca new style, která se vyrábí v číně. Jaké máte prosím zkušenosti s těmito nosítky? Děkuji

martinakl
11. kvě 2015

@bobik11 ahoj,já mela nejdřív manducu, pak beco a skončila jsem u kibi a to je prostě něj.. Nosim doteď (synovi jsou dva a pul).

mooncaa
11. kvě 2015

@martinakl Mohu se zeptat jak sedí bederní pás u Kibi? Já mám manducu, je super, ale už začíná být na 1,5 roce malá. Zkoušela jsem Kibi, ale měla jsem ho jen na 5 minut půjčené a neseděl mi bederák, ohnul se mi v té střední části a tlačil. No, neměla jsem víc času na zkoušení, ale zatím jsem od koupě Kibi upustila. Ale nějak to pořešit musím, používám manducu denně.

zanri
11. kvě 2015

Manducu jsem měla půjčenou a byla perfektní, jen když jsem ji měla níž, tak vepředu ten "štít" pod pasem (či jak to nazvat) mi při chůzi narážel na stehna (jsem malá) a nebylo to moc příjemné, a tak jsem malého musela nosit výš. Protože má ale Manduca malou zádovou opěrku (s rozepnutým zipem 42cm) a byla nám tak akorát, tak jsem si koupila Kibi (zádová opěrka 52cm). Taky je u Kibi super možnost nastavení délky pod nožičkama. Jediný nedostatek, co jsem našla u Kibi je to, že se moc nedá nosit s překříženýma ramenníma popruhama, protože nejsou jako u Manducy rovné, ale zakřivené, ale i s tím jsem si už poradila. Bederní pás u Kibi mi přijde lepší než u Manducy a super jsou pojistky na přezkách proti rozepnutí. Manduca mi přišla jednodušší, Kibi propracovanější. Doporučuji Kibi.

martinakl
17. kvě 2015

@mooncaa mně se teda vůbec neohyba ..

lady11111
26. čer 2015

Maminky neleží někomu doma Kibi? ráda koupím! nejlíp starorůžové, fialové nebo modré květy 🙂 děkujuuu

kattynka1
24. únor 2016

Nevítě prosím někdo, v jaké prodejně v Praze by se daly obě nosítka vyzkoušet?

ireniq
24. únor 2016

@kattynka1 jiste v Brane k dětem, za snesitelný poplatek i pujci na vyzkoušení na tyden domu.

kattynka1
25. únor 2016

@ireniq Dobře, děkuju za informaci.