Jaký šátek na výlety s 2M miminkem?

kackacerm
19. črc 2018

Ahoj holky,
potřebovala bych prosím vás poradit ohledně šátku. Mám měsíční holčičku a za měsíc jedem s rodinou na výlet do hor, kde je kočárek tabu. Ohledně velikosti a gramáže mám jasno, ale se značkou a meteriálem vážně tápu. Je lepší bavlna, biobavlna nebo něco s příměsí? Pro mimčo se mi moc líbí šátek Didymos Lisca, ale dávat tolik peněz, když ani nevím jestli mi v tom vydrží se mi nechce.:/ Nevíte o nějakém dobrém do 2tis.?

kackacerm
autor
19. črc 2018

A ještě bych byla ráda, aby nám aspoň chvíli vydržel, když už jsem se rozhodla ho pořídit. Malá má něco přes 4kg.

olga_
19. črc 2018

@kackacerm Mrkni se do skupiny o nošení zde a neboj se koupit již používaný šátek - ono jim to většinou prospěje 😉. Ve skupince najdeš i spoustu nabídek... Já koupila např. přes inzerát na netu v podstatě nový Didymos zelené vlny za poloviční cenu. Svůj první Didymos (šedé vlny) jsem kupovala přes bazárek zde a také max spokojenost. Oba jsou 100% bavlna a s tou chybu neuděláš. V tomto Didymosu jsem nosila syny i v době, když měl třeba 12 kg.

no_title
24. črc 2018

doporučila bych si zajít do nějaké regionální nocící skupinky a tam přímo zkusit. Já měla pro novorozence elastický, ale od 5 kg se už prověšoval. Pak mi stejně začalo víc vyhovovat nosítko, měla jsem ze začátku šátkové Fidella 🙂