Ahoj,
mám starý fusak s beránkem, ještě po mě. Dali jsme ho do čistírny, ale děsně smrdí po chemikáliích či co, no prostě do toho dítě dát nemůžu. Tak jsem se chtěla optat, jestli máte některá zkušenosti, jak takový fusak vyprat a v čem? 😕
Taky jsme 40 let starý fusak strčili do čistírny... a pak ho nechali skoro týden větrat venku na vzduchu... vyčáchlo to a je to v pohodě.
Jenže je mi jasný že v týhle zimě asi týden času nemáš.... 😒
S praním doma netuším..
urcite by som neprala
cistiaren a nechat vyvetrat
do čistírny
my ho dávali min.týden do čistírny, cena 140,- 😉
ja by som ho už len namočila do aviváže, alebo pervolu...
zrovna dneska jsem si tky donesla fusak z čistírny a vůbec nesmrdí,když tak ho vyper tedy ručně a v lanolinu,speciální na ovčí vlnu,mamka ho používá na své deky a polštáře.
noo, alebo lanolin... 😉
ahoj, dík holky, já se nejvíc bojím toho, že mi ta kůže ztvrdne, jak ji namočím 😒
v lanoline, neztvrdne... a znama nedavno vyprala takyto fusak a ztvrdol jej, tak namocila do avivaze, dost avivaze... a bolo to ok... 😉
Taky jsem ho přinesla z čistírny a smrdíknul, tak jsem ho dala vymrznout a smrděl pořád, pak ho dala na topení pořádně uschnout a bylo po smrádku 😀
ja som ho normálne oprala...nestvrdol a nič sa nestalo...jemné pranie na 30 stupňov a super
Tak to bych se bála dát do pračky,beran jedině v čistírně ,jinka se zničí!!..tak ho nech pár dní vyvětrat a určo to vyčichne.Nám byl taky trochu cítit,dala jsem ho na balkon a za dva dny bylo po "vůni"..