Ahoj, syn má 8 měsíců a chci koupit nosítko. Jaké máte zkušenosti a kterou mi doporučíte značku? Hodně se diskutuje o Lenka nosítko 4ever.
Ja jsem nakonec koupila satkove nosítko od MoniLu (bazarove pres FB skupinu) a jsem moc spokojena 🙂 Mekke, poddajne, bederak to samé, dobre drzi, neni problem s nastavenim. Jo a extra mekky nezřasený lem pod nozkami 👍
Mela jsem pred 3 lety take Kibi a jako dobre, ale horko těžko nastavitelne a kdyz si jej 1x vzal manzel, tak uz jsme nebyli schopni jej nastavit zpet na me....
MoniLu ma bud pevne velikosti (tu jsem si ted vybrala, ze se nic nenastavuje) a nebo rostouci.
Na Lenku jsem se take divala, ale bylo hodne drahe..
Jestli nejsi na FB ve skupine, tak se pridej do Nosíme děti 🙂
Ahoj, máme Aloe Slings a nosíme v něm už druhé dítě a jsme moc spokojení.
@nikoldarb ahoj, líbí se mi nosítka Thula, ale pro mou postavu mi nesedla (mám užší ramena a 53kg, většina nosítek mi padala z ramen), ale znám kamarádky co jsou s tímto nosítkem velmi spokojené. Jediné nosítko, které sedlo mě i chlapovi bylo Ergobaby. Šátek nebo vázací nosítka nebyl schopnej správně nastavit. 😃 Doporučuji vyzkoušet s prckem, které nosítko vám sedne nejlépe 😊.
Zkuste mrknout na ergonomická nosítka MartyS, my zatím máme mezibaby, ale budeme pořizovat větší variantu. Já jsem tedy maximálně spokojená 🙂
Monilu, Tula baby
Já mám eli handmade, ale chce to opravdu zkoušet jak to jen půjde 🙂
Koukni na Fb do skupiny: Nosíme děti
Je tam přehled nosítek, recenze, bazar.. většinou ověřené koupě
Mám rostoucí šátkovou Noigu od Maggion a jsem velmi spokojená, hezký mi sedí, je příjemná. Ale jak píšou holky, je třeba zkoušet.
Zdravím, my máme.nositko Srdíčko a jsme spokojeni. Nosí v.tom teď sestra synovce a taky je spokojená, ona i její chlap.
Ja mam rostouci nositko Kokon. Jsem maximalne spokojena. Nastaveni jednoduche. I na ma uzka ramena krasne sedi, nepada ani netlaci.
Martys
Máme kibi a jsme spokojeni oba.... 😊. Ještě budu kupovat kokona 😊
Doporučila bych Lenka 4ever: https://mamadodeste.cz/recenze-ergonomickeho-no...
My máme Kibi a jsem maximálně spokojená. Syn 3 roky, teď jsme ho měli minulý týden na celodenním výletě a když potřeboval, poponesla jsem ho.. Po obědě si hodinku na zádech schrupnul. Občas, když je potřeba, poponesu i naši drobnou pětileťačku 🙂