Ergo nosítko pro velké děti. Máte zkušenost?

bustedka
15. kvě 2022

Ahoj všem, potřebovala bych doporučení na konkrétní typ nosítka dle požadavků.

Mám 3letého syna na vozíku, ale vršek těla drží. Všude se ale s vozíkem nedostanu, tak sháním nosítko, které by nám s tou přepravou pomohlo.

Váha 14 kg, výška cca 95 cm.
Koukala jsem, že existují nějaká nosítka vyloženě pro větší děti (myslím Tula Preschool), to by nám teoreticky mohlo i vydržet na další roky. Máte někdo zkušenost? Ale je to teď co se týče míry na hraně.

Děkuju moc za jakékoliv rady, nebo jestli je někde nějaký web, kde by mi pomohli s výběrem?
(u první jsem měla ergobaby a u pak když byl syn miminko, tak tulu)

l01991
15. kvě 2022

Tula je super a pokud maš fb tak se koukni na Martys,šije pěkne nositka,určitě by se s ni dalo domluvit i na jinych mirach🙂 (teda aspoň šila,je z rodiny ale nejsme v kontaktu...) tak či tak se zkus kouknout.

elesse
15. kvě 2022

Mrkni na https://www.zkusnositko.cz/batoleci-nositka-1. Zkušenost nemám, otěhotněla jsem, ale Mobilu mám ráda

tahejhula
15. kvě 2022

Skaldino, ušije ti to přesně podle potřeb dítěte.

jana_zofie
15. kvě 2022

FB Nosime deti, Moderni nosicky, Nosici Cesko-Slovensko. Weby jiz zminovane zkusnositko.cz, vhadru, isatky. Asi budou i dalsi, to jsem ted jen namatkou vytahla z pameti. Tak velke jeste nemam odzkousene, ale dost se sklonuje Skaldino a LennyLamb Preschool. V kazdem pripade by ti meli poradit i na tech eschopech, kdyz se zeptas.

leilinka1234
15. kvě 2022

Měla jsem nosítko od Maggionu. Vydrželo až 20 kilo a byla jsem s ním moc spokojená. Bylo pohodlné a zvládlo s námi hodně 🙂

lachipie
15. kvě 2022

Tula toddler. Nosila jsem do 20 kg, syn má taky kombinované postižení, dobře se nandavalo, bylo pohodlné...

jana_zofie
15. kvě 2022

@leilinka1234 s Maggion je ted problém. Je verejne tajemnstvi, ze pani nestiha a ceka se mnohem dele nez uvadi, casto neunosne. Takze Maggiony jen z druhe ruky...

snahnah
15. kvě 2022

@bustedka Skaldino by to mohlo zvládnout.

@l01991 MartyS stále šije 😉

darkwitch
16. kvě 2022

Jestli máš možnost, tak si do zkusnositko zajeď, vyzkoušíte co vám bude vyhovovat, holky poradi. Jinak mám nosítko Veka vel 3 a nosím v ní občas 3,5 104 cm a 17 kg

felixfelicis
16. kvě 2022

Monilu Uni Plus ma byt do 110 cm a 30 kg. Se zakladni verzi jsem byla spokojena.

zizkmi
16. kvě 2022

@bustedka ted jsem videla na Zkusnositko KIBi, meli v nem tusim 6-ti leteho kluka🙂

klubiko
16. kvě 2022

Monilu Uni Plus je stejně fantastické jako Monilu Uni. Loni jsem v něm nosila čtrnáctikilovou dceru v Tatrách, Jeseníkách i jinde a byly jsme obě nadšené. Je až do předškolního věku.

skarol
16. kvě 2022

Rozhodně Lenny Lamb Preschool, máme ho doma a jsem nadšená 🙂

bustedka
autor
16. kvě 2022

děkuju moc🙏 docela teď na to pospíchám, budeme 3 týdny bydlet ve 4.patře bez výtahu, takže ušít to nestihneme, ale kouknu na tipy, děkuju moc všem 🙏

klubiko
16. kvě 2022

Monilu Uni Plus mi ušili a odeslali do dvou dnů 🙂

emmapoliakova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
andreadobro
Odpověď byla odstraněná
Zobraz