Ahoj holky,
mám na vás doraz. Ráda bych pořídila nějaké ergo nosítko (ne visítko) pro mou dvouletou dcerku. Hodně rádi chodíme na výlety a ne vždy se dá všude projet s kočárkem. Navíc dcerka už poměrně dost šlape sama a když jdeme bez kočárku, tak ji pak nosíme různě po rukách, když už nemůže a my s manželem jsme z toho akorát odrovnaní. Takže zvažujeme koupi nosítka pro takhle starší děti. Mohly by jste mi něco doporučit? S jakým konkrétním nosítkem jste nebo byly spokojené? Děkuji.
já takto velké děti už vídám spíš v těch nosících krosnách a nebo prostě na koníka 😅
My mame Liliputi a nosila som v tom aj 4 rocnu dceru 🙂 Je myslim do 20 kg a cenovo sa to da.
Určitě ne krosnu, doporučuji KIBI, je rostoucí a když dítě zrovna neneseš, sroluješ si ho u pasu a nikde nepřekáží 🙂
Máme Kibi a naprostá spokojenost. Už jen to, že já jsem malá a drobná, manžel hodně vysoký a statný. takže upravování popruhů a můžeme nosit oba pohodlně 🙂
Na malé mimčo až tak do roka a půl jsem měla Ergo nosítko. Na chození po lese, horách a památkách (hrady, vyhlídky,..) už máme krosnu a je to nesrovnatelně lepší, než tahat dvouleťáka v ergonomickém nosítku. Přece jen, v nosítku bylo dítě vždy poměrně blízko těla, stejně jako v šátku, takže přes léto, kdy cestování probíhalo, jsme bývali já i dítko dost zpocení, bylo nám oběma prostě horko. S krosnou je to lepší, není to tělo na tělo, krosna má podpůrnou konstrukci a bederní pás, takže i těžiště pro nošení je trochu někde jinde a tolik z toho nebolí záda a ramena.
mám Ergo nosítko,nosím hlavně na zádech a je to super!!Nosíme dvouletou i tříletou slečnu,nejmladší miminko nosím v šátku 🙂
Tulu, nebo tady bych volila už spíš i krosničku
Na tenhle věk je nedostačující. Kupte rostoucí, např. KiBi nebo myslím Tulu.