Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor chicco nosítka pro 9 týdenní miminko.
Děkuji
Neni ergonomicke,nebrat.
Holky mají pravdu, není ergonomické, je nevhodné. Já měla pro miminko Storchenwiege, to je od narození, ale nakonec mi byl pohodlnější šátek.
Chicco nebrat. Já od tohohle věku nosila v úplně obyčejném bavlněném šátku šanami a to jsem říkala, že šátek nikdy, že se nehodlám učit vázat a že jsem nešika a kdesi cosi. Základní úvaz je fakt šíleně jednoduchý a šátek je pohodlnější než nosítko.
Nebrat, jak se tu psalo. Ja ted porizuji satkove nositko Monilu, satek je na me vyssi divci. 🙂
Muzu se jen zeptat podle ceho posuzujete jestli nositko je nebo neni ergonomic ? Nemyslim primo znacku chicco.. ja verim certifikatum a spravnemu nastaveni nositka.. ale vzdycky se u diskuze s nositky strhne diskuze co je a neni ergonomic tak by me to zajimalo.. 🙂 taky mam pocit ze spoustu znacek je odsuzovanych na zaklade jejich starych nevyhovujicich modelu nositek.. pritom nove modely jsou v poradku a splnuji vse co maji…
@daisy95 tak zrovna koukám na to Chicco, jestli nemáš náhodou pravdu. Novější model Chicco, ještě se pyšní tímhle "Chicco Easy Fit je klasifikován jako nosič „pro zdravé kyčelní klouby".
A když se podíváš na ty fotky - https://www.mall.cz/nositka-satky-krosnicky/chi...
Tak jen druhá fotka, kdy je dítě čelem ven (to není nikdy ergo 🤦♀️), třetí fotka, jak nožičkami visí, to je fakt hrůza, že to vydávají za ergo 😔 Pak se v tom vyznej, když maminky řeknou "kdyby to bylo zlé, tak to přeci neprodávají" 😔 A každý se v tom opravdu neorientuje.
@daisy95
v ergo nositku ma dite kulata zada a nozicky do tvaru M,tzn kolinka ma vys nez prdelku.
Zadne nositko,ve kterem muzes nosit celem od sebe neni ergo.
Nošení nesnáším, je to jedna z nejmíň praktických věcí, ale tohle nosítko je fakt špatně. Já mám v záloze Monilu UNI, je od 5kg/55cm. 🙂 Naštěstí jsem použila jen párkrát. 🙂
Chicco nebrat... Výše uz bylo vysvetleno 😉
A tem, co se me ptaji, proc by tohle "visitko" melo byt pro dite spatne a nepohodlne, rikam, at se povesi za kalhotky mezi futra a samy uvidi, jak jim to bude nebo nebude prijemne 😁
Pro takoveho mrnouska jsem take mela satek, ac jsem se ho ze zacatku bala, ale je to jednodussi, nez to vypada .
Děkuji všem 😊 po dlouhé době jsem se setkala s diskuzí kde se nenavazi jedna do druhé 😊😊 moc děkuji
Urcite ne!! Neni ergo!! Pokud chces nosit a hlavne tak, abys mimcu neublizila, musis bud satek nebo ergo nositko. Pokud bys tapala, ted v zari bude festival Kouzlo noseni a kontaktniho rodicovstvi, tam muzes vse vyzkouset a poradit se🙂 https://facebook.com/events/s/kouzlo-noseni-fes...
Zkus vybrat lépe, Chicco není nosítko, ale visítko. Nesplňuje podmínky ergonomičnosti.
Nejsem kdovíjaký nosič, jsem spokojená s Love & Carey one, ale jistě se tu objeví další tipy.